yeni topladığım sistem için psu tavsiyesine ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim. aşağıdaki sistem için 600-650w lık bir psu işimi görür kanaatindeyim.
asus m5a97 evo amd fx 6100 msi 7870 hawk 8 gb ram (2x4gb) 1 tb 7200 rpm sata3 hdd xigmatek balder cpu soğutucu 1xdvdrw 4-5 adet fan
kasa ve psu daha almadım. almak istediğim kasalardaki psu (Cooler Master GX 650) için çok sesli diyorlar.
teşekkür ederim tavsiyelerin için. seasonic kullandığın bir psu mu ? OCZ ZT serisi düşündüm bi ara onun içinde bir süre kullanımdan sonra fanı bozuluyomuş galiba.
Ocz'ler zamanla ses yapmaya da başlıyor malesef...
Seasonic kullanmadım ama kullanan çoğu kişi memnun, Akasa Venom'da f/p olarak gayet güzel, imzamdaki güç kaynakları incelemesinde ilk sayfada mevcut bakabilirsin ürün incelemesine.
Seasonic pek çok ödül almış, dünyanın lider PSU üreticilerindendir. Gözün kapalı alabilirsin. Cooler Master RC 690 II kasayı ben kullanıyorum, tavsiye ederim. Ancak farklı versiyonları mevcut, bulabilirsen advanced olanı gayet başarılı.
Seasonic pek çok ödül almış, dünyanın lider PSU üreticilerindendir. Gözün kapalı alabilirsin. Cooler Master RC 690 II kasayı ben kullanıyorum, tavsiye ederim. Ancak farklı versiyonları mevcut, bulabilirsen advanced olanı gayet başarılı.
çok teşekkür ederim. eksende 690 II advanced pencereli ve seasonic ss 650ht ikilisi fiyatı makul geldi ondan alıcam büyük ihtimal.
çok teşekkür ederim. eksende 690 II advanced pencereli ve seasonic ss 650ht ikilisi fiyatı makul geldi ondan alıcam büyük ihtimal.
Güzel bir seçim olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme