Bildirim
sisteme takviye bir bakın arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sizin sisteme 750 watt 80 plus gold psu biraz fazla abartı olmuş
Gtx960 fiyatı açısından hemde 2gb olması açısından tavsiye etmiyorum. Yerine R9 280 veya 280x alınabilir.
Ssd de kapasite önemli değise daha kaliteli bir şey almakta fayda var samsung evo 840-850 gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Nerd Miner
Sizin sisteme 750 watt 80 plus gold psu biraz fazla abartı olmuş
Gtx960 fiyatı açısından hemde 2gb olması açısından tavsiye etmiyorum. Yerine R9 280 veya 280x alınabilir.
Ssd de kapasite önemli değise daha kaliteli bir şey almakta fayda var samsung evo 840-850 gibi
Kesinlikle haklısın. Zaten GTX 960 için kaliteli bir 500w yeter. -
saolun arkadaşlar yorumlarınız için...ozaman ekran kartını 290 veya 290x yapsam nasıl olur ? veya bunların yerine 970 alsam ? sizce 290xmi 970 mi hangisi daha iyi ? ssd tide boyut biraz önemli çok oynadığım oyunlarını ssd tiye atıp oynıcamda :D hem fazla boyut göz çıkarmaz heralde :D ha bide işlemci darboğaz yaparmı 290 290x veya 970 e ? -
290 veya gtx 970 gibi bir kartı i5 3450 gibi bir işlemciyle besleyemezsiniz ne yazık ki. ya komple anakart işlemci anakart psu değişecek yada daha düşük ekran kartı ile yola devam edeceksiniz.(etmelisiniz) -
bir sitede asrock extrem 4 anakart ve i5 3570k işlemciyi 800 tl buldum alsam onlarıda işlemciye hız aşırtma yapsam olmazmı ? o yeter heralde bu ekran kartlarına ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X