Şimdi Ara

sisteme uygun ekran kartı tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıda paylastıgım sıstem ıcın sızce 150 tl maksımum butceye gore en ıyı ekran kartı hangısı olur ? benım aklımda olanlar :
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#ozellikler
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-oc-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#ozellikler

Athlon II X2 270 AM3 3.4GHz 2MB Cache 45nm İşlemci
    2GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram
    COOLER MASTERRS-400 ELITE POWER 400W GÜÇ KAYNAĞI
    ASUSM5A78L-M LX V2 AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz (O.C.) VGA Anakart
    (rami 4gb yapıcaz ekran kartını alırken 2 gb daha alıcam)

• madem okadar düşük benim arkdaşta var 150 TL asus 6570 ac4 black flag battfield 4 açıyor ama full de deyil tabi kötüde deyil akıcı oynanıyor :D tavsiye ederim o bütçeye en iyisi al keyfine bak :D
  • batuhan811 B kullanıcısına yanıt
    ama r7 serisi kartların hem fıyatı daha dusuk hemde cekırdek ve bellek hızları daha fazla sencede 6570 yerıne R7 240 almak daa mantıklı olmaz mı

HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11-152 TL
    Çekirdek Hızı 650Mhz
    RAM Kapasitesi 2 GB
    Bellek Hızı 1200Mhz

R7 240 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 147TL
    Çekirdek Hızı 730Mhz
    RAM Kapasitesi 2 GB
    Bellek Hızı 1800Mhz
  • O işlemci çok dandik alacağın ekran kartıda pek iyi değil counter dota falan oynatır bf4 bekleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spetsna7 kullanıcısına yanıt
    Evet daha mantıklı ama ona o para onu alcana saphıre R7 250 al 200 tl http://www.vatanbilgisayar.com/r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html bütçen yetermi daha iyi ve soğutmasıda iyiye benziyor gözatabilirsin.
  • darklord1903 kullanıcısına yanıt
    Abi sen daha iyi bilirsinde bişe dicem işlemcisi iyi ama bütcesi yetmiyor o kart orta ve düşük ayarlarda hertürlü açar battfield 4 arkadaşla bitirdim :D donma kasma yoktu ama çözünürlk orta
  • Sana 2.el ekran karti lazim link atayim ordan bulursun

http://forum.donanimhaber.com/forumid_265/tt.htm

Ama illaki sifir olacak dersen

R7 240 isini gorecektirhttp://www.vatanbilgisayar.com/r7-240--gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı TAVSİYE
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darklord1903 kullanıcısına yanıt
    naptın sen yaa okadar da kotu degıl, zaten bızım de beklntımız bf4 u full ayarlarda oynamak degıl ama acmayacak hıc oynatmayacak bir sistem de degıl bu yanı
  • ya amac son cıkan oyunlardan zıyade black ops olsun bf nın daha oncekı oyunları olsun asıl bunları oynayabılmek he tabı son cıkan oyunları orta sevıyede de olsa acabılırse cok daha ıyı olur.
    tmm işte ya ghosy bile oynamış adam sana attım kartı al bak keyfine yorumlara bak özelliklere bak çok araştırmaya gerek yok eski dönük bütün oyunları oynarsın ben eski his ekran kartımla cod black ops 1 -2 bitirim hep çoksa iyi çözünürlük ya vallaha kardeş
    eyvallah kardes oyle yapcaza artık dedıgın kartı yada bu r7 yi alcaz kararı arkadasa bırakıcam hangısının seklını daha cok severse onu alsın aralarında bence anlasılır bı fark olmayacak :) teşekkurler yorumlar ıcın
    o kartlar için konu açmana bile gerek yok git yorumlara bak artı özelliklerden anlıyorsun saten sana dediğimi al hem şeklide güzel fanı filan 1GHz çekirdek hızı var
    Ama sana tavsiyem o sistem için Asusun R9 270 ve üst modelleri yani o sisteme 400 tl ve üstü ekran kartı gerek
    konu acmaktakı nıyetım aslında senın gıbı bu kartları ya da benzerlerını bırebır kullanmıs bırınden bı yorum almaktı. kağıt uzerındekı ozellıkler herzaman gecerlı olmuyo
    Ewet doğru sölüyorsun ben 6570 almayı düşünüyordum ama bütçem arttı o yüzden daha iyi bir kart alcam ama şöyle söyleyim 4 gün oldu arkadaş sniper elite 3 indirmiş oyun mükemmel ekran kartıda asus 6570 dçözünürlüğer gir bakayım hele dedim onun monitörde full kasmasız oynuyo grafiklerde iyi yani gerçekten black ops gibi eski oyunlarda iyi ama yeni nesillerdede fena deyil orta veya düşükte açar sadece ac4 bide battfield 4 oynadım okartla arkadaşın pcsinde işlemcisi filan iyi deyil intel core duo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan811 -- 17 Temmuz 2014; 2:33:03 >
  • ya bende R9 270X Asus DirectCU II TOP 4GB kullanıyorum cok da memnunum herhangı bı oyunda sorun yasamadım henuz ultura ayarlarda oynuyorum herseyı :) belkıde bu yuzden farkında olmadan bi r serısı hayranlıgım olusmus olabılır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.