Bildirim
SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (169. sayfa)
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
YENİ KONUYLA DEVAM EDİYORUZ ARKADAŞLAR
https://forum.donanimhaber.com/ana-konu-son-1-hafta-istanbul-buyuk-bir-gomulme-karsi-karsiya-ayrintili-takip-ile--122943425#122943425 -
quote:
Orijinalden alıntı: Software Developer
quote:
Orijinalden alıntı: edacsac
quote:
quote:
quote:
quote:
Bandırma gömüldü, eve helikopterle gelmek zorunda kaldım beyler
Güzel şehrim benim . Neresi burası diş hastanesinin o taraf gibi geldi.
Yılbaşı için ist a geldim bir damla kar göremedim Bandırma fena yağmış. Umarım ben gelene kadar gitmez
Aynen hocam, Ordu caddesinin diş hastanesine çıkan ayrımı...
Dün gece 5'e kadar hiç durmadı, hep yağdı maşallah. Ama bugün hava biraz açtı, büyük bi kısmı eridi, gerçi hava şimdi yine kapadı, ara ara yağıyor, yine başlayacak gibi duruyor. Hasret kaldık bizde gerçekten, 2-3 yıldır bu kadar yağıp hiç tutmamıştı, dün gece geç saatlere kadar neredeyse bütün Bandırma sokaklardaydı kar topu oynamak için, çok özlemişiz:)
Hocam bende orda oturuyorum ya. Lise varya , onun önünde ki sokak tam lisenin kapısına çıkan sokak yani. Orası kardeşler sitesi . Yaş kaçtı hocam
O merhaba o zaman hemşehrim
Ticaret lisesi yani, onun giriş kapısına bakan sokak, anladım, tamamdır...
Yaş 29
Abi biz öğrenciyiz yaşlar 22 23 , biraz genç olsan nargile içmeye çağıracaktım :) beklerim abi gel bir gün nargilemizi iç.
Olsun kardeş, yaşın ne önemi var, maksat gönüller, muhabbetler bir olsun, görüşelim, tanışalım, nargilemizi içelim, nargileye bayılırım ayrıca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İstanbul Pendikte 1 tane kar bile düşmedi. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yılbaşı için ist a geldim bir damla kar göremedim Bandırma fena yağmış. Umarım ben gelene kadar gitmez
Dün gece 5'e kadar hiç durmadı, hep yağdı maşallah. Ama bugün hava biraz açtı, büyük bi kısmı eridi, gerçi hava şimdi yine kapadı, ara ara yağıyor, yine başlayacak gibi duruyor. Hasret kaldık bizde gerçekten, 2-3 yıldır bu kadar yağıp hiç tutmamıştı, dün gece geç saatlere kadar neredeyse bütün Bandırma sokaklardaydı kar topu oynamak için, çok özlemişiz:)
Hocam bende orda oturuyorum ya. Lise varya , onun önünde ki sokak tam lisenin kapısına çıkan sokak yani. Orası kardeşler sitesi . Yaş kaçtı hocam
Yaş 29
Abi biz öğrenciyiz yaşlar 22 23 , biraz genç olsan nargile içmeye çağıracaktım :) beklerim abi gel bir gün nargilemizi iç.
Olsun kardeş, yaşın ne önemi var, maksat gönüller, muhabbetler bir olsun, görüşelim, tanışalım, nargilemizi içelim, nargileye bayılırım ayrıca
Abi 3 senedir hergün içiyoruz , Bandırma ya dönünce mesaj atayım sana . Hem bi kahve içeriz hemde pöfür pöfür içeriz nargilemizi:)
-
-
Bu konuda Godzilla sert gömmüş Nallart a, başka konu açıp oraya kaçmış. -
Arkadaşlar herkes bu sene olmadi seneye felan diyor da zaten İstanbul'a aralik ta dogru düzgün yağmıyor ki.Ocak şubatta iyi kar alıyor niye herkes gelecek seneyi bekliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yaş 29
Abi 3 senedir hergün içiyoruz , Bandırma ya dönünce mesaj atayım sana . Hem bi kahve içeriz hemde pöfür pöfür içeriz nargilemizi:)
Eyvallah, aynen kardeşim, mesajını bekliyorum haberin olsun
-
La olum ne rahat olması . Kar olursa elektrik su olmaz ki :(
Godzilla seni gömdü . Git japonyaya nalinida al -
Efsane oldu kestaneee -
Antartika tatil hadi yine iisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bende Konya'dayım sormazsam içimde kalacak, ilk fotoyu bizim siteye çok benzettim, real'in karşındaki elitkent mi?
Yok hocam,orası Ankara.Binaların renginden karıştırdınız sanırım.
Elitkent'te binalar yanlamasına ve sitenin içi böyle eğimli değil.En azından Kardelen'den öyle gözüküyordu.
Alttaki 2 foto Konya. -
Gozdille nerdesin nerdee?
Dediğiniz gibi binanın renginden karıştırdım o zaman , çok tanıdık geldi o yüzden sorayım dedim
Sisteme veda
Bak bana eda
Kondomum orda
Bekle beni altta
Dışarda var bir kar manzarası
Zevkini çıkaralım yapma şu nazı
Bende atacağım kar taneleri
Çalıştır şimdi altta makinemi
Bir gecede 5 sefer yetmiyor mu
Başka hatun olsa çoktan doydu
Fazlasını arama performansım buydu
Polis çevirmesinde hayallerim durdu -
@nallart işin gücün yok mu arki
Olm git dersine çalış,başka işine bak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X