Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakarya'da kar yağışı var ama çok etkili olacağa benzemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nallart

KARDEŞLERIM BİRAZ DAHA SABIR. TAKİP EDIYORUM. ÖYLE BİR SİSTEM GÖZÜKÜYOR KI ÖNÜMÜZDE EĞER BU SİSTEM GELİRSE İSTANBUL DA KIYILAR BİLE EN AZ 40 CM GÖRÜR.

SADECE VE SADECE 2 GÜN BEKLEYIN. BAKALIM MODELLER NASIL İLERLEYECEK. BUGUN MODELLERİ TAKİP KONUSU AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BEKLEMEDE KALIN YENİ KONUDA DEVAM EDECEĞİZ

ben beklemedeyim kar yağsın ki ortalıktaki mikroplar ölsün. 40 cm değil 20 cm bile yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

Bandırma gömüldü, eve helikopterle gelmek zorunda kaldım beyler

Güzel şehrim benim . Neresi burası diş hastanesinin o taraf gibi geldi.

Yılbaşı için ist a geldim bir damla kar göremedim Bandırma fena yağmış. Umarım ben gelene kadar gitmez

Aynen hocam, Ordu caddesinin diş hastanesine çıkan ayrımı...

Dün gece 5'e kadar hiç durmadı, hep yağdı maşallah. Ama bugün hava biraz açtı, büyük bi kısmı eridi, gerçi hava şimdi yine kapadı, ara ara yağıyor, yine başlayacak gibi duruyor. Hasret kaldık bizde gerçekten, 2-3 yıldır bu kadar yağıp hiç tutmamıştı, dün gece geç saatlere kadar neredeyse bütün Bandırma sokaklardaydı kar topu oynamak için, çok özlemişiz:)

Hocam bende orda oturuyorum ya. Lise varya , onun önünde ki sokak tam lisenin kapısına çıkan sokak yani. Orası kardeşler sitesi . Yaş kaçtı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyiz
  • fimeral F kullanıcısına yanıt
    gözümle görmeden inanmam birisi atsın bakayım 70cm karı o zaman lafımı geri alayım
  • Maltepe de yagisli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Traş oğlu traş halkalı gömülecek dedi yerde tek gram kar birikintisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

İstanbulda ocaktan önce kar tutması çok zor. Geç soğuyor. Hava iki derece daha soğuk olsaydı yarım metre kar yağardı bu sistemle

Kesinlikle.
    2 gündür aralıksız yağıyor ama hava sıcak.0 ın altında olsa bu yağmayla 1-2 metre yapardı.Yağar karın çoğu sulu kar.Kar yağdıktan sonra da dona çekmesi lazım.
  • Bu sistem 2 gun once gelseydi nallarta sen efsanesin demeye baslayacaksiniz. Hepiniz aynisiniz
  • acibadem çok güzel yagiyor
  • Güzeltepe'de güzel yağıyor şuan dahada çoğalacakmış gibi yalnız geç geldi umarım devam eder
  • Hava durumu yarından itibaren yağış kesilecek diyor moralim bozuldu

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler maltepe başıbüyükteyim, 5 metre ötesi görülmüyor , godzilla gerçekten geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 31 Aralık 2016; 15:44:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yılbaşı için ist a geldim bir damla kar göremedim Bandırma fena yağmış. Umarım ben gelene kadar gitmez

Dün gece 5'e kadar hiç durmadı, hep yağdı maşallah. Ama bugün hava biraz açtı, büyük bi kısmı eridi, gerçi hava şimdi yine kapadı, ara ara yağıyor, yine başlayacak gibi duruyor. Hasret kaldık bizde gerçekten, 2-3 yıldır bu kadar yağıp hiç tutmamıştı, dün gece geç saatlere kadar neredeyse bütün Bandırma sokaklardaydı kar topu oynamak için, çok özlemişiz:)

Hocam bende orda oturuyorum ya. Lise varya , onun önünde ki sokak tam lisenin kapısına çıkan sokak yani. Orası kardeşler sitesi . Yaş kaçtı hocam

O merhaba o zaman hemşehrim

Ticaret lisesi yani, onun giriş kapısına bakan sokak, anladım, tamamdır...

Yaş 29

• istanbul vallahi godzilla senden intikamını çok fena şekilde alacaktır ocak 2. hafta -5 -8 ler görülüyor beklemedeyiz
  • Şaka gibi ulan sakarya da gram kar tutmuyor.
  • Tutmuyor anasini satayim tutmuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O merhaba o zaman hemşehrim

Ticaret lisesi yani, onun giriş kapısına bakan sokak, anladım, tamamdır...

Yaş 29

Abi biz öğrenciyiz yaşlar 22 23 , biraz genç olsan nargile içmeye çağıracaktım :) beklerim abi gel bir gün nargilemizi iç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene Godzilla sisteme yenik düşmüş olabilir, yerine kardeşi Bobzilla ile yetinecek olabiliriz ama seneye kat be kat intikamını alacaktır Godzilla. Sen başkarının hakaret içeren mesajlarını takma Nallart, biz kar masuku kardeşlerin yanındayız.

Bu da kar masuku kardeşinden sana bir hatıra fotoğrafı. Dün maltepede 23.30 sularında çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 31 Aralık 2016; 16:46:3 >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.