Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulun sahil kesimleri mesela tarihi yarım ada gibi.

Saat 02:30 dan itibaren bir damla yağmur veya kar filan almadı yağış tamamen durdu.
  • halan konuşuyormusun sen ! git kar duasını çık NAl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nallart

KARDEŞLERIM GFS VE ECMWF BUGÜN İNANILMAZ DERECEDEKİ SİSTEM SİNYALLERİNİ TEK TEK VERDİLER. GÜNLERDİR VERİYORLARDI ASLINDA. İSTANBUL TARİHİNİN YENİ 1987 Sİ GIBI BİR SİSTEM GOREBILIRIZ. ÇÜNKÜ BÖYLE MUAZZAM SİSTEMLER UZUN SÜREDEN BİLE ZAMAN VEREBİLİYOR. COOKK DEGIL GELECEK HAFTASONU DAN İTİBAREN TÜRKİYE İÇİN KIYAMET DENİLEBİLECEK SİSTEMLER BAŞLAYABİLİR

ŞU 2 GÜN SABAH VE AKSAM MODELLERİ TAKİP EDECEĞİZ. BU İNANILMAZ SİSTEMİ TAKİP BAŞLAMIŞTIR. TÜM KAR MASUKLARİ NA DUYURULUR. YENİ KONU AÇIP O KONUDA MODEL DİYAGRAMLAR VESAİRE HER TÜRLÜ BİLGİYI YAZIP BERABER TAKİP EDECEĞİZ

Bu sefer adam gıbı yap şu işi.

Modelleri paylaş verileri paylaş.

Saçma sapan godzilla filan gibi şeyler yazma şuraya.. Godzilla dediğin sıcak ıklım canvarı lan zaten ne alakası var karla kışla kıyametle.

Hocam konu tam bir umut sayfası öğrenciler için.

Tatil olur mu tatil olur mu haftaya 2-3 gün tatil olur mu umudu besliyor öğrenciler,çalışanlar.

Arkadaşlar bende bu sorunu yaşadım okuldan,işten kaytarmak için bahane arayacak kadar düştüyseniz,sek boşuna gidiyor,çalışıyorsunuz.

Okul tatilini öğrenmek istiyorlarsa bana sorsunlar zaten il milli eğitim müdürlüğü ( istanbul ) bizim okulun içinde daha vali yayınlar yayınlamaz ilk bizim haberimiz oluyor

Öğrencilerimizin amacı geleceği görebilmek ve hayal kurabilmek.

Haber almak değil ki meseleleleri

Şuan İzmir 0 derece. Pazartesi de böyle yağışsız kuru dondurucu soğuk olursa İzmirli öğrencilerimize geçmiş olsun diyorum. Büyük ihtimal Ankara'daki yaşıtlarınız kardan tatil yaparken siz okula gideceksiniz.

Şu meteroloji bilimi ile ilgili konuyu açan kişi öğrencileri bilgilendirmeye , coğrafya üzerinden örnekler vermeye çalışsa belki öğrenciler 2 kelime aratacaklar Google'dan.

Anca Godzilla gelecek. Çocuk musunuz siz? Ne Godzillası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 31 Aralık 2016; 8:41:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

KARDEŞLERIM GFS VE ECMWF BUGÜN İNANILMAZ DERECEDEKİ SİSTEM SİNYALLERİNİ TEK TEK VERDİLER. GÜNLERDİR VERİYORLARDI ASLINDA. İSTANBUL TARİHİNİN YENİ 1987 Sİ GIBI BİR SİSTEM GOREBILIRIZ. ÇÜNKÜ BÖYLE MUAZZAM SİSTEMLER UZUN SÜREDEN BİLE ZAMAN VEREBİLİYOR. COOKK DEGIL GELECEK HAFTASONU DAN İTİBAREN TÜRKİYE İÇİN KIYAMET DENİLEBİLECEK SİSTEMLER BAŞLAYABİLİR

ŞU 2 GÜN SABAH VE AKSAM MODELLERİ TAKİP EDECEĞİZ. BU İNANILMAZ SİSTEMİ TAKİP BAŞLAMIŞTIR. TÜM KAR MASUKLARİ NA DUYURULUR. YENİ KONU AÇIP O KONUDA MODEL DİYAGRAMLAR VESAİRE HER TÜRLÜ BİLGİYI YAZIP BERABER TAKİP EDECEĞİZ

Bu sefer adam gıbı yap şu işi.

Modelleri paylaş verileri paylaş.

Saçma sapan godzilla filan gibi şeyler yazma şuraya.. Godzilla dediğin sıcak ıklım canvarı lan zaten ne alakası var karla kışla kıyametle.

Hocam konu tam bir umut sayfası öğrenciler için.

Tatil olur mu tatil olur mu haftaya 2-3 gün tatil olur mu umudu besliyor öğrenciler,çalışanlar.

Arkadaşlar bende bu sorunu yaşadım okuldan,işten kaytarmak için bahane arayacak kadar düştüyseniz,sek boşuna gidiyor,çalışıyorsunuz.

Okul tatilini öğrenmek istiyorlarsa bana sorsunlar zaten il milli eğitim müdürlüğü ( istanbul ) bizim okulun içinde daha vali yayınlar yayınlamaz ilk bizim haberimiz oluyor

Öğrencilerimizin amacı geleceği görebilmek ve hayal kurabilmek.

Haber almak değil ki meseleleleri

Şuan İzmir 0 derece. Pazartesi de böyle yağışsız kuru dondurucu soğuk olursa İzmirli öğrencilerimize geçmiş olsun diyorum. Büyük ihtimal Ankara'daki yaşıtlarınız kardan tatil yaparken siz okula gideceksiniz.

Şu meteroloji bilimi ile ilgili konuyu açan kişi öğrencileri bilgilendirmeye , coğrafya üzerinden örnekler vermeye çalışsa belki öğrenciler 2 kelime aratacaklar Google'dan.

Anca Godzilla gelecek. Çocuk musunuz siz? Ne Godzillası ?

Aynen katılıyorum size...
    Mesela kar yağmura dönünce "tatil yapamadık ama barajlar dolaun bari " diyen gençlerimiz var
    Ama bilmiyorlar ki kar yağışının yağmura göre barajları doldurma oranı çok daha yüksektir...
    Keşke araştırsalar, okusalar, burada kendini önemli hissettirmeye çalışan yazdıklarını basın açıklaması diye veren :-) bi en hafif tabiriyle kara cahilin dediklerine inanıp haytlarına yön verenler olmaz... Makara yapan gençlerimizi tenzih ederim

Amigdala ve karar verme süreçleri üzerine okuma yapmak lazım..
    15 milyon insan-3.5 milyon araç- 1.1 milyon bina ve etrafı denizlerle çevrili(tuz etkisi) bir şehrin kara gömülmesi için çok daha fazla bileşen bir araya gelmeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursa/Nilüfer

Godzilla tamamen çekip gitmiş değil.

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ
  • yeni konuyu sabırsızlıkla bekliyoruz
    zira modeller harika şeyler gösteriyor
  • dh boş işler tayfası
  • Hiç yoktan iyidir dedik bu sefer.

İstanbul / Beylikdüzü

31.12.2016 00:44

• Sabah kalkıp baktım kar tutmuş biraz, hemen aklıma geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Bandırma gömüldü, eve helikopterle gelmek zorunda kaldım beyler

Güzel şehrim benim . Neresi burası diş hastanesinin o taraf gibi geldi.

Yılbaşı için ist a geldim bir damla kar göremedim Bandırma fena yağmış. Umarım ben gelene kadar gitmez

• Ankara son yılların en güzel yağışını aldı.

Son 3 gündür aralıklarla toplamda yarım metreyi aşkın kar yağdı.

Maşallah.
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Hocam Nilüfer'in neresindesiniz

• Hayir anlamadigim sey de sistem girmeden once ulkeye burada ankaraya kac senedir iyi kar yagmiyor filan yazanlar vardi bu senede oldugu gibi her sene televizyonda ankarada kayan arabalari goruyorduk daha ne istiyorsunjz
  • mkkgfb M kullanıcısına yanıt
    Ertuğrul

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

Sabah kalkıp baktım kar tutmuş biraz, hemen aklıma geldi.

DEĞERLI KARDEŞIM TESEKKUR EDERİM

ARKADASLAR BU SABAH TA MODELLER EFSANEYI GÖSTERMEYE DEVAM ETTİ. YARIN AKSAMA KADAR GÖSTERMEYE DEVAM EDERLER İNŞALLAH. EĞER BU OLURSA VARYA MUAZZAM ŞEYLER OLACAK MUAZZAM. İSTANBUL BÜYÜK BİR ALAMETLE KARŞI KARŞIYA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

Sabah kalkıp baktım kar tutmuş biraz, hemen aklıma geldi.

DEĞERLI KARDEŞIM TESEKKUR EDERİM

ARKADASLAR BU SABAH TA MODELLER EFSANEYI GÖSTERMEYE DEVAM ETTİ. YARIN AKSAMA KADAR GÖSTERMEYE DEVAM EDERLER İNŞALLAH. EĞER BU OLURSA VARYA MUAZZAM ŞEYLER OLACAK MUAZZAM. İSTANBUL BÜYÜK BİR ALAMETLE KARŞI KARŞIYA

Bak böyle şeyler yazıyosun liseye giden okul tatil olucak diye seviniyorlar sonra kar yagmayinca bana kotu seyler soyleyen insanlar diyosun. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha uygun bir dille yaz şu yazılarını genç arkadaşlara fazla gaz vermeden sonrada millet sana serefsiz yalancı falan demesin. Uygun orta dili bulursun diye tahmin ediyorum. Daha yeni konun patladı dediklerin tutmadi simdi yeni sistem hazir olun falan diyosun. Sonra bana kufur ediyolar. Ederler tabi

• Yalanci coban oldun maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfs 6 si gecesinden 8 i ne kadar marmara bölgesi ne efsaneyi verdi eğer bozulmadan böyle gelirse efsaneyi yaşariz nallartın dediği yarim metre kar cidden sahillerde görürüz

ama 3 ocağa kadar beklemekten fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradaisu. -- 31 Aralık 2016; 14:50:7 >
  • Arkadaşlar Sarıkamış ta 3 metre kar varmış.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.