Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kağıthane şuan güzel yağıyor umarım sabaha kadar devam eder de güzel manzaraya uyanırız :d
  • Sultangazi çok fena tipi var 2-3 cm kar oldu sabaha kadar inşallah böyle devam eder 15 cm görürüz
  • bahçeşehir 5-6 cm şu anlık sabaha en az 10-15
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

bahçeşehir 5-6 cm şu anlık sabaha en az 10-15

Aynen bildigin gomuluyoruz suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR SABAHA KADAR GOMUKEVEKSINIZ. DÜNKÜ YAĞMURLARDA KAR OLSAYDI DEDİĞİM EFSANEYE DONUSECEKTI. AMA BUNUNLADA İDARE EDİN. YÜKSEK KESİMLER 20 CM YE KADAR ÇIKABİLİR.
  • Buyukcekmecede suan sinanoba tarafinda bildiginiz kar firtinasi seklinde hava ve yerler tuttu sabah bi 20 cm olur en az boyle devam ederse. Sabah nickimi yazip atarim konuya.
  • Avcilar bembeyaz
  • çekmeköy ufak ufak yağıyor çok az bir ara sulu kar gibi yağmıştı arabaların camları dolmuştu şimdi onlarda eridi burada daha bir hareketlilik yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrvysl

Buyukcekmecede suan sinanoba tarafinda bildiginiz kar firtinasi seklinde hava ve yerler tuttu sabah bi 20 cm olur en az boyle devam ederse. Sabah nickimi yazip atarim konuya.

Mimaroba
    SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZSİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ

• Evet 10 Ocak gibi sistemin sinyalleri gözükmeye başladı.Ama siz bunu şimdiden süper,kıyamet,muazzam gibi tavırlar ile aşırı abartıyorsunuz.Daha önümüzde 10 gün varken doğru tahmini kimse yapamaz.Sistemin senin yüzünden geleceği varsa da gelmiyor.Bırak biraz daha yaklaşsın 3-4 gün kala zaten modellerde çok oynama olmadan geliyor.Sen şimdiden sisteme nazar değdirdin.Geleceği varsa da gelmicek senin gibiler yüzünden.

Konunu 3 gün kala hareketlendir! 10 gün kala haber yapmaya başladın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedStark2 -- 31 Aralık 2016; 1:27:24 >
  • Bahcesehir tipi şeklinde
  • thedevilhimveryself kullanıcısına yanıt
    Bende fotograf cektimde bi turlu yuklenmedi nedenini bilmiyorum ama yakin cevremdede bir kar masugu oldugunu ogrenmek guzel oldu

• Bursa'nın her ilçesine yağmıyor, burada azıcık yağdı durdu. Gece yağsa bari
  • son sayfaları okudum 3-5-10 santim yağışları çok çok abartmışsınız.ben rizeliyim geçen sene rize-merkez (0 rakım) iki kez kar yağdı birincisi 70 ikincisi 90cm karda çok şanslıyız demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzy. -- 31 Aralık 2016; 1:46:1 >
  • Ve Aleykümselam

Başakşehir'de bayağı tuttu güzel yağdı,yağıyor izlemesi zevkli

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: nallart

KARDEŞLERIM GFS VE ECMWF BUGÜN İNANILMAZ DERECEDEKİ SİSTEM SİNYALLERİNİ TEK TEK VERDİLER. GÜNLERDİR VERİYORLARDI ASLINDA. İSTANBUL TARİHİNİN YENİ 1987 Sİ GIBI BİR SİSTEM GOREBILIRIZ. ÇÜNKÜ BÖYLE MUAZZAM SİSTEMLER UZUN SÜREDEN BİLE ZAMAN VEREBİLİYOR. COOKK DEGIL GELECEK HAFTASONU DAN İTİBAREN TÜRKİYE İÇİN KIYAMET DENİLEBİLECEK SİSTEMLER BAŞLAYABİLİR

ŞU 2 GÜN SABAH VE AKSAM MODELLERİ TAKİP EDECEĞİZ. BU İNANILMAZ SİSTEMİ TAKİP BAŞLAMIŞTIR. TÜM KAR MASUKLARİ NA DUYURULUR. YENİ KONU AÇIP O KONUDA MODEL DİYAGRAMLAR VESAİRE HER TÜRLÜ BİLGİYI YAZIP BERABER TAKİP EDECEĞİZ

Bu sefer adam gıbı yap şu işi.

Modelleri paylaş verileri paylaş.

Saçma sapan godzilla filan gibi şeyler yazma şuraya.. Godzilla dediğin sıcak ıklım canvarı lan zaten ne alakası var karla kışla kıyametle.

Hocam konu tam bir umut sayfası öğrenciler için.

Tatil olur mu tatil olur mu haftaya 2-3 gün tatil olur mu umudu besliyor öğrenciler,çalışanlar.

Arkadaşlar bende bu sorunu yaşadım okuldan,işten kaytarmak için bahane arayacak kadar düştüyseniz,sek boşuna gidiyor,çalışıyorsunuz.

• Başakşehir'de 30 dakika falan dolandım baya feci fotoğrafları atarım 1 saate
  • yzy. kullanıcısına yanıt
    Valla ne yalan soyleyeyim hocam yillar once sirnaktan geldim kar 3 metre olurdu ama uzun yillar su sehir hayatinda adam akilli kar gormeyince insanda yagan 3 5 cm ye cok seviniyor acikcasi

• thedevilhimveryself kullanıcısına yanıt
    Tepekentteyim hiçbir şey yok :) Olmasında zaten , yagmasin diye tüm dilekrimi sunuyorum iş var guc var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Bursa'nın her ilçesine yağmıyor, burada azıcık yağdı durdu. Gece yağsa bari

ne tarafta oturuyorsunuz hocam?

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.