Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam tahmin yapmasın yağacağı varsa da yağmıyor.
  • Sen sahtekarsın adiiii tatil olcak diye finale çalışmadım tatil olmadı kaldım büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Sen sahtekarsın adiiii tatil olcak diye finale çalışmadım tatil olmadı kaldım büyük ihtimal

İnsan gerçekten hayret ediyor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius Julius -- 30 Aralık 2016; 23:46:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esenkent bahçeşehir kopuyor
  • Bahçeşehir çok yayıyo beyler
  • yine mi kestane
  • Kardan adama laf edenler olmuş, çocuklar bilgisayar oyunu oynuyacağına iyi kötü birşeyler yapmış bizde eğlendirdik göz burun yaptık.

Şöyleki beylikdüzünde olan bu kar 500metre ilersinde haramidere yönüne doğru izi bile yoktu.Şu an o taraflarada inmeye başladı.Beykent tarafı kara doydu diyebilirim şu an.Tuttutra tuttura yağmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

yine mi kestane

Yeterli soğuma olmadığı sürece ne gelirse gelsin boşa. Hava 2 metre yükseklikte 0 yada -1 derece olsun .. işte o zaman yağış olursa örtü oluşur.
  • Arnavutköyde çok fena yağıyor beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokark

Kardan adama laf edenler olmuş, çocuklar bilgisayar oyunu oynuyacağına iyi kötü birşeyler yapmış bizde eğlendirdik göz burun yaptık.

Şöyleki beylikdüzünde olan bu kar 500metre ilersinde haramidere yönüne doğru izi bile yoktu.Şu an o taraflarada inmeye başladı.Beykent tarafı kara doydu diyebilirim şu an.Tuttutra tuttura yağmaya devam ediyor.

Ben yazacaktım, benden önce davranmışsın.
    Beylikdüzü'nde şu anda örtü oluştu. Yağmaya devam ediyor. Aralıksız akşamdan beri devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU CM LER DAHA DA KATLANABİLİR. HAFİF DÜŞÜŞLERDE YAŞAYABİLİR AMA GÖMÜLMEK TEN BAŞKA SONUÇ KALMIYOR ORTADA. DİKKAT EDİN BU SAYDIĞIM CM LER 1 2 GÜN İÇİNDE BİRİKICEK. SİZ DÜŞÜNÜN OLACAKLARI. PERŞEMBE ÖĞLEN İKİNDIYE DOĞRU BASLAYACAK. CUMARTESİ GECESİNE KADAR GÖMÜLME DEVAM EDECEKTİR.
  • Yav arkadaş bu Nallart'ta cidden bir sıkıntı var adam gömülücez diyordu tık olmadı dün gece artık bitti kestane oldu özür dilerim diyordu bugün gömülüyoruz
  • Biri şu çocuğa "maşuk" kelimesinin "aşık olunan" demek olduğunu söylesin. Kar maşuğu nedir...
  • Beylikduzunde suan resmen tipi var
  • 6 ocaktaki sistem sağlama benziyor bozmasa + tabi yağışada bağlı...ayazlada geçirebiliriz...
  • Avcılar koptu gidiyor
  • Nallart İzmir'de yüksek yerlere kar yağcak dedin 3 gecedir tepelere sürüyorum arabayı en az 100tl benzin yaktım ama kar yağmadı.. Sağlık olsun reyiz artık İstanbul'un 1987'sini takip edeceğiz..

Seni seviyoruz Nallart Maşuk-i..
  • An itibariyle Bursa. Nallart reyise laf yok İstanbul'da hava yeterince soğumadıpı için böyle oldu MGM bile kırmızı alarm vermişti ama kestane oldu malesef.

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ
  • Avcılar fena
  • Sultangazi patladı gidiyo :D
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.