Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende areldeyim final haftasi oralara bisey olmamasi lazim donem uzamasin bu karfa kista

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziden s.a gömülmeye devam
  • Nereye doğru gömülüyoruz beyler bayanlar
  • Kar değilde elektrik damgasını vurdu bu sefer. Bir an çözülmezse istanbulun yarısı zatüre terk.
  • 1- Turbolinea

2- Nallart.

Bu forum sizden ne çekti böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: nallart

KARDEŞLERIM GFS VE ECMWF BUGÜN İNANILMAZ DERECEDEKİ SİSTEM SİNYALLERİNİ TEK TEK VERDİLER. GÜNLERDİR VERİYORLARDI ASLINDA. İSTANBUL TARİHİNİN YENİ 1987 Sİ GIBI BİR SİSTEM GOREBILIRIZ. ÇÜNKÜ BÖYLE MUAZZAM SİSTEMLER UZUN SÜREDEN BİLE ZAMAN VEREBİLİYOR. COOKK DEGIL GELECEK HAFTASONU DAN İTİBAREN TÜRKİYE İÇİN KIYAMET DENİLEBİLECEK SİSTEMLER BAŞLAYABİLİR

ŞU 2 GÜN SABAH VE AKSAM MODELLERİ TAKİP EDECEĞİZ. BU İNANILMAZ SİSTEMİ TAKİP BAŞLAMIŞTIR. TÜM KAR MASUKLARİ NA DUYURULUR. YENİ KONU AÇIP O KONUDA MODEL DİYAGRAMLAR VESAİRE HER TÜRLÜ BİLGİYI YAZIP BERABER TAKİP EDECEĞİZ

Bu sefer adam gıbı yap şu işi.

Modelleri paylaş verileri paylaş.

Saçma sapan godzilla filan gibi şeyler yazma şuraya.. Godzilla dediğin sıcak ıklım canvarı lan zaten ne alakası var karla kışla kıyametle.

Hocam konu tam bir umut sayfası öğrenciler için.

Tatil olur mu tatil olur mu haftaya 2-3 gün tatil olur mu umudu besliyor öğrenciler,çalışanlar.

Arkadaşlar bende bu sorunu yaşadım okuldan,işten kaytarmak için bahane arayacak kadar düştüyseniz,sek boşuna gidiyor,çalışıyorsunuz.

Okul tatilini öğrenmek istiyorlarsa bana sorsunlar zaten il milli eğitim müdürlüğü ( istanbul ) bizim okulun içinde daha vali yayınlar yayınlamaz ilk bizim haberimiz oluyor

• Şuan Ayvalık'a bile kar yağıyor
  • Bu ne psiko konu la böyle
  • yunus emre'de kar yağışı sıfır
  • Arkadaslar kar yagisi basladi simdi lapa lapa yagiyor. Efsane geldi hakketen
  • Bandırma gömüldü, eve helikopterle gelmek zorunda kaldım beyler

• Efsane oldu kestane dediniz tamam dedik bi cacik olmaz canakkaleye yola koyuldum istanbuldan, silivriden geliboluya kadar 50 km / saat hizi gecemedim tipiden. Rezil olduk 21 de ciktim su saat olsu feribota yeni bindim. Bileydim evde oturur kar'in tadini cikarirdim.

• Beyler kar yine durdu ıstanbul da nedir ne olacak son durum ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

Beyler kar yine durdu ıstanbul da nedir ne olacak son durum ne?

150 saat filan beklemen gerekicek
  • DEDİLER Kİ ÖLDÜ ŞİMDİ DE YAZSINLAR GODZİLLA GERİ DÖNDÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeArsln.EA -- 31 Aralık 2016; 4:16:5 >
  • Heryere yagmis bi kocaeli/kartepe/masukiyede yok

Hic kar tutmadi burda ama kartepe dagda felaket yagmis
  • quote:

quote:

quote:

quote:

KARDEŞLERIM GFS VE ECMWF BUGÜN İNANILMAZ DERECEDEKİ SİSTEM SİNYALLERİNİ TEK TEK VERDİLER. GÜNLERDİR VERİYORLARDI ASLINDA. İSTANBUL TARİHİNİN YENİ 1987 Sİ GIBI BİR SİSTEM GOREBILIRIZ. ÇÜNKÜ BÖYLE MUAZZAM SİSTEMLER UZUN SÜREDEN BİLE ZAMAN VEREBİLİYOR. COOKK DEGIL GELECEK HAFTASONU DAN İTİBAREN TÜRKİYE İÇİN KIYAMET DENİLEBİLECEK SİSTEMLER BAŞLAYABİLİR

ŞU 2 GÜN SABAH VE AKSAM MODELLERİ TAKİP EDECEĞİZ. BU İNANILMAZ SİSTEMİ TAKİP BAŞLAMIŞTIR. TÜM KAR MASUKLARİ NA DUYURULUR. YENİ KONU AÇIP O KONUDA MODEL DİYAGRAMLAR VESAİRE HER TÜRLÜ BİLGİYI YAZIP BERABER TAKİP EDECEĞİZ

Saçma sapan godzilla filan gibi şeyler yazma şuraya.. Godzilla dediğin sıcak ıklım canvarı lan zaten ne alakası var karla kışla kıyametle.

Tatil olur mu tatil olur mu haftaya 2-3 gün tatil olur mu umudu besliyor öğrenciler,çalışanlar.

Arkadaşlar bende bu sorunu yaşadım okuldan,işten kaytarmak için bahane arayacak kadar düştüyseniz,sek boşuna gidiyor,çalışıyorsunuz.

Okul tatilini öğrenmek istiyorlarsa bana sorsunlar zaten il milli eğitim müdürlüğü ( istanbul ) bizim okulun içinde daha vali yayınlar yayınlamaz ilk bizim haberimiz oluyor

Vali yayınlayınca benim de haberim oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

quote:

quote:

quote:

quote:

Vali yayınlayınca benim de haberim oluyor

Olmuyor :) Okullar durum için hazırlık yapmaları gerekiyor yatılı okulların özellikle o yüzden sizin haberiniz olmadan çok önceleri okullara haber geliyor.

Ne tesadüf ki ben okulda hemde İstanbulun en büyük okullarından birinde çalışıyorum hatta yatılı bir okulda çalışıyorum

• Çekmeköyde kar yağışı başlamış durumda,hafif hafif yağıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.