Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzcede sağlam kar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Bandırma gömüldü, eve helikopterle gelmek zorunda kaldım beyler

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ

Güzel şehrim benim . Neresi burası diş hastanesinin o taraf gibi geldi.

Yılbaşı için ist a geldim bir damla kar göremedim Bandırma fena yağmış. Umarım ben gelene kadar gitmez

Aynen hocam, Ordu caddesinin diş hastanesine çıkan ayrımı...

Dün gece 5'e kadar hiç durmadı, hep yağdı maşallah. Ama bugün hava biraz açtı, büyük bi kısmı eridi, gerçi hava şimdi yine kapadı, ara ara yağıyor, yine başlayacak gibi duruyor. Hasret kaldık bizde gerçekten, 2-3 yıldır bu kadar yağıp hiç tutmamıştı, dün gece geç saatlere kadar neredeyse bütün Bandırma sokaklardaydı kar topu oynamak için, çok özlemişiz:)

• Bu kestaneciye hala inanan var mı

• dokrcun Adapazarı
  • Kucukcekmecede iyi yagiyor.
  • İstanbulda ocaktan önce kar tutması çok zor. Geç soğuyor. Hava iki derece daha soğuk olsaydı yarım metre kar yağardı bu sistemle

• 6 ocak çok ciddi bir sistem gelebilir. Tüm modeller şimdilik mutabıklar.
  • KARDEŞLERIM BİRAZ DAHA SABIR. TAKİP EDIYORUM. ÖYLE BİR SİSTEM GÖZÜKÜYOR KI ÖNÜMÜZDE EĞER BU SİSTEM GELİRSE İSTANBUL DA KIYILAR BİLE EN AZ 40 CM GÖRÜR.

SADECE VE SADECE 2 GÜN BEKLEYIN. BAKALIM MODELLER NASIL İLERLEYECEK. BUGUN MODELLERİ TAKİP KONUSU AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BEKLEMEDE KALIN YENİ KONUDA DEVAM EDECEĞİZ

• nallart N kullanıcısına yanıt
    olm yine patlayacaksın ne bu heves heyecan ahah

hayır güzel kardeşim, sen de biliyorsun bu şehrin yapısını binalarını co2 salınımını. sibirya mı burası mübarek, ova bağ bahçe mi var burada. eşek kadar binalar var, gelen sistem dönüyor işte her seferinde aynı terane, yağabilen 5 cm kara da gömüldük diye paye biçiyorsun

kafan mı güzel anlamadım ki

tatil oluyorsa kardan değil, dondan ve yerlerin ıslanmasından dolayı istanbulun en büyük trafik kanseri okul servisleri yola çıkıp da hayatı felç edemesin diye oluyor. ben ne hkayeler dinledim anneannemden, erzudumda görev yaptı benim dedem, senin o godzilla değil, karın tanrısı iniyor o topraklara, 1 metreye varan karlarda okula gidermiş el kadar çocuklar.

cidden o karları görsen, burada diz çökersin keşke olmasa kar diye bir şey diye. ne dışarıdakini düşünürsün ne içeridekini.

neymiş eğlenceymiş, neymiş eğleniyorlarmış. bunun eğlencesi mi olur olm? cod, battlefield oynaması zevkli diye, bir ülkede insanlar çatır çatır katledilse, ondan da mı zevk alacaksınız siz, ediliyor da hatta. niye zevk almıyorsunuz o zaman?

olm karın nesinden zevki alınır, nesi eğlence yapılır? o eğlence anca biz şanslılara ait olur, diğerleriniş hiç düşünmezsini.z birbirinize iki kar atacak, iki dandik kardan adam yapacağız diye şu girdiğiniz şekillere bak

biri de çıkıp diyor devlet yardım ediyormuş. ulan kaçına yardım ediyor? kaçı dışarıda kalıyor. köpeklerin kedilerin halini görmüyor musunuz lan sokağa çıkınca? normal ortalam bir soğuk havada bile tir tir titriyor hayvanlar, arabaların motorlarıona saklanıyorlar, sonra heba oluyorlar bir hiç uğruna.

doğanın tezahürü yapar, buna bir şey diyemem ama elinizde buton olsa basacaksınız demek ki kar yağsın diye.

bu kadar hastalıklı düşünceli insan da anca bu ülkeden çıkar zaten. ne bekilyorsun ki kendi tecavüzcüsünden zevk alan bu ülkenin vatandaşından

• istanbul sancaktepe şuan kar yağışı var hafifden beyazladı etraf.
  • Edirnede suan dehset kar var yalniz oyle boyle degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uskudar kucuk camlica saglam yagiyor
  • İstanbulu bilmem ama edirnede Godzilal bey kendini bayağı bi hissettiyor şuanda çok sağlam yağıyor ve yabaşlayacak gibi de değil
  • Kurtköyde sağlam bir yağış başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant Duffin

olm yine patlayacaksın ne bu heves heyecan ahah

hayır güzel kardeşim, sen de biliyorsun bu şehrin yapısını binalarını co2 salınımını. sibirya mı burası mübarek, ova bağ bahçe mi var burada. eşek kadar binalar var, gelen sistem dönüyor işte her seferinde aynı terane, yağabilen 5 cm kara da gömüldük diye paye biçiyorsun

kafan mı güzel anlamadım ki

tatil oluyorsa kardan değil, dondan ve yerlerin ıslanmasından dolayı istanbulun en büyük trafik kanseri okul servisleri yola çıkıp da hayatı felç edemesin diye oluyor. ben ne hkayeler dinledim anneannemden, erzudumda görev yaptı benim dedem, senin o godzilla değil, karın tanrısı iniyor o topraklara, 1 metreye varan karlarda okula gidermiş el kadar çocuklar.

cidden o karları görsen, burada diz çökersin keşke olmasa kar diye bir şey diye. ne dışarıdakini düşünürsün ne içeridekini.

neymiş eğlenceymiş, neymiş eğleniyorlarmış. bunun eğlencesi mi olur olm? cod, battlefield oynaması zevkli diye, bir ülkede insanlar çatır çatır katledilse, ondan da mı zevk alacaksınız siz, ediliyor da hatta. niye zevk almıyorsunuz o zaman?

olm karın nesinden zevki alınır, nesi eğlence yapılır? o eğlence anca biz şanslılara ait olur, diğerleriniş hiç düşünmezsini.z birbirinize iki kar atacak, iki dandik kardan adam yapacağız diye şu girdiğiniz şekillere bak

biri de çıkıp diyor devlet yardım ediyormuş. ulan kaçına yardım ediyor? kaçı dışarıda kalıyor. köpeklerin kedilerin halini görmüyor musunuz lan sokağa çıkınca? normal ortalam bir soğuk havada bile tir tir titriyor hayvanlar, arabaların motorlarıona saklanıyorlar, sonra heba oluyorlar bir hiç uğruna.

doğanın tezahürü yapar, buna bir şey diyemem ama elinizde buton olsa basacaksınız demek ki kar yağsın diye.

bu kadar hastalıklı düşünceli insan da anca bu ülkeden çıkar zaten. ne bekilyorsun ki kendi tecavüzcüsünden zevk alan bu ülkenin vatandaşından

Bahsettigim sistem gelirse varya görürsün co2 mo2 yi. 2015 OCAK BAŞI SİSTEMİNI HATIRLIYORMUSUNUZ. O KONU BENİM İLK KONUMDU. VE O SİSTEMDE YİNE BU MUAZZAM SOGUKLAR GİRMİŞTİ. İSTANBULUN TAMAMI BUZ KESILMISTI. EMİNÖNÜ'NDE BİLE SOKAKLAR BUZDAN GIRILMIYORDU. İŞTE BU SİSTEM ÖYLE BİR SİSTEM. BU HELE BİR GELSİN VARYA ANASINI AĞLATIR BU MEMLEKETIN. SADECE 2 GÜN BEKLEYELİM BAKALIM BU MODELLER NE GÖSTERECEK.

• nallart N kullanıcısına yanıt
    Doğalgaz faturası ödede aklın başına gelir görürsün kar yağmasını.
  • ümraniye 2 saattir aralıksız yağıyor
  • 1.30 saattir aralıksız yağıyor ama geç kaldı sistem.yerler ve arabaların üstü zor tutuyor
  • şuan deli yağıyor ataşehir
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.