Şimdi Ara

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.425
Cevap
43
Favori
250.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluemoon

Nallart ilk konu actiginda heralde yeni evlenmistim.
    Simdi kucagimda evladim var.
    Ama hala okurken cok egleniyorum lan :)
    Supersin Nallart :)

Hocam, aynı durumdayız desem :) bi vakıf mı kursak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuralim kuralim :)
    Boyle giderse cocuklar okula baslar biz hala buralarda :)
    Allah bagislasin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son durumlar ne üstad

• kardeşim sen perşembe diyosun cuma patlıyor. ve ayrıca meterolojide çalışan kardan sorumlu memur gibisin hangi ayda kar yağacaksa Nallart forumda :) Sen ilk forumda konu açtığında yeni evlenmiştim şimdi kızım var 9aylık. Vay nallart vayy.

Edit: bir önceki konuda değişik şekilli şekilli fotoğraflar paylaşıyordun. işte bakın mor renk kar geliyor diyor, kırmızı gömülmemiz an meselesi diyordun bu konuda bişey yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocahmetoguzhan -- 28 Aralık 2016; 12:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Kuralim kuralim :)
    Boyle giderse cocuklar okula baslar biz hala buralarda :)
    Allah bagislasin.

Valla hocam banada öyle geliyor :) Allah razı olsun, sizinde evladınızı Allah bağışlasın.

• Kışlık lastik de yok araç da
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancanikli

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ
    Hocam kar fırfınası diyor :D

Selam, Avcılardasın galiba, sıcaklık yazan gibi olursa tutmaz, belki ara sokaklar falan felç olur. Okullar tatil edilmezse de sabah ezanında okul için yola çıkanlar rezil olduğuyla kalır.

• yağmur var ama KAR yok, kar bekleyenler boşuna bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

yağmur var ama KAR yok, kar bekleyenler boşuna bekliyor.

Bölgesine göre değişiyor. İstanbul karlı denilebilir ama bazı semtlerde yağmur bazılarında kar yağabiliyor. Yani perşembe yağar ama her yere yağmayabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma kar var perşembe cumartesi yağmur sistem iptal oldu yalan oldu hiç boşuna beklemeyin
  • Ankaradan haber yok mu usta
  • Noldu giristeki aynaya mi baktin?
    Ay kiyamam..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

quote:

Orijinalden alıntı: volkancanikli

SİSTEME VEDA! GOLDZİLLA DAHA SERT GELECEK VE GÖMECEKTİR. RAHAT OLUNUZ
    Hocam kar fırfınası diyor :D

Selam, Avcılardasın galiba, sıcaklık yazan gibi olursa tutmaz, belki ara sokaklar falan felç olur. Okullar tatil edilmezse de sabah ezanında okul için yola çıkanlar rezil olduğuyla kalır.

aynen usta avcılardayım,siz de avcılarda sınız galiba
    yine birtakım beyin yoksunları toplanıyor gibi, arkadaşlar maksat eğlence muhabbet zoruna gelmeyen girmesin yahu şunu 4 senedir anlayamadınız,buraya gelip saçma sapan sözlerle ortam germeye çalışmayınız

• sulu kar ist çoğunu yağmur bile alabilir....sistem balkana kaydıkça kayıyor...nallart rüzgar hızıyla fantezi yapıyor ama boş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Aralık 2016; 12:22:51 >
  • Ajda pekkan da dugune gelecek mi?
  • akşam veya yarın sabah kıl payıyla kaçırdık yok godzilla tecavüze uğradı diye yorum atar gömülmemeyi geçtim tutacak kar bile görünmüyor sahil kesimlerinde..çatılar arabalar tutarsa şükredin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Aralık 2016; 12:38:47 >
  • İstanbul Anadolu ve Doğu Marmara için şakır şakır yağmur var Perşembe yağışın en etkin kısmında beklentinizi çok yüksek tutmayın
  • Sakarya da durumlar ne nallart ya günlerdir kar bekliyorum bot aldım param boşa gitmiş gibi hissetmeye başladım.
  • Ankara'ya yağacak olan 2-3 cm örtü o da yarın erir diye düşünüyorum. O nedenle 20-30 cm yağacak diyenlere ve sitelere prim vermeyelim.
  • konya geçen hafta ve en son p.tesi güzel yağfı 20-30 cm vardı şimdi bu gece ve yarını bekliyoruz ama şu an haca açık ve karlar eriyor
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.