Şimdi Ara

Sistemi kurdum ama bir sorum var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TWINMOS - 1 GB 400 DUAL
    LEADTEK - PX6800 GS TDH EXTREME
    COOLER MASTER - CENTURION 5 BB
    COOLER MASTER - RS-450-ACLY
    WESTERN DIGITAL 250 GB SATA2 16 MB.
    EPOX 9NPA+ULTRA

sistem bu şekilde yalnız eski bilgisayarda 2 adet 333 mhz. 256 mb ram var onları bu twinmos dualle kullansam sorun çıkarır mı? dual ramler farklı eski ramlar farklı hızlarda mı çalışır?eski ramlerimden biri kingston diğeri no-name.yardımlar için teşekkürler.

• O eski ramleri kullanmanı hiç tavsiye etmem çünkü yeni almış olduğun 1 gb dual ramlar düşük hızdakilere ayak uyduracaklarından onlarda 333 mhz de çalışacaktır ve birde bunun yanında uyumamazlıklarda olabilir
  • 333mhz bi ram takarsan 1 gb twinmosun yanına twinmoslarda 333 te çalışır sen 1 gb twinmosla takıl o 256 larıda satarsın
  • buyuk ıhtımal problem yasarsın hıc ugrasma
  • sağolun cevaplarınız için kullanmam sorun olacaksa. bir de aldığım anakartı kullanan var mı? bazıları sorunlu olduğunu söylüyorlar. iyi bir seçim olmuş mu?
  • Türkiyede çok fazla kullanan oldugunu sanmıyorum o anakartı ama yinede , bu sisteme göre anakart yaptıklarına bakarsan herhalde problem yasamazsın sistemin hoş olsun , iyi günlerde kullan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ns

Türkiyede çok fazla kullanan oldugunu sanmıyorum o anakartı ama yinede , bu sisteme göre anakart yaptıklarına bakarsan herhalde problem yasamazsın sistemin hoş olsun , iyi günlerde kullan...

teşekkürler.
  • başka kullanan yok mu bu anakartı? ya kötü diyorsanız söyleyin de iade ederim geri
  • Bulabilirsen fansız bir anakart al.Asus veya Epox olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.