Şimdi Ara

SİSTEMİ YENİLEMEK İSTİYORUM DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. ÇOK ACİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2009 yılında yine forumun desteği ile toplamış olduğum sistemimi güncellemek istiyorum daha çok fps oyunları oynuyorum cod ve bf tarzı oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorum. .. özellikleri fotoğraf olarak ekledim önerilerinizi bekliyorum
     SİSTEMİ YENİLEMEK İSTİYORUM DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.. ÇOK ACİL...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş bütçeni belirtebilir misin bir de komple mi değiştirmek istiyorsun yoksa elindeki parçaları değerlendirmek mi istiyorsun yani istediğin parçalarıda yazarsan ona göre toplayalım .
  • işlemcinizin daha gideri var biraz hız aşırtıp performansını artırırsınız. Ekran kartını yükseltmeniz yeterlidir ve güç kaynağı da buna izin veriyor, bütçenizi belirtirseniz daha yardımcı olabiliriz.
  • ilginiz için cok teşekkür ederim...arkadaşlar mevcut sistem üzerinden sadece ekran kartı ve rami yukseltmek istiyorum. Fiyat performans ürünü arıyorum ekran kartı icin 300 350 tl ayirabilirim ram icin de 8 gb olmasını istiyorum onemli olan anakartımla uyumlu olmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 23 Kasım 2013; 18:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can1635

Kardeş bütçeni belirtebilir misin bir de komple mi değiştirmek istiyorsun yoksa elindeki parçaları değerlendirmek mi istiyorsun yani istediğin parçalarıda yazarsan ona göre toplayalım .

can bey tüm sistem üzerinde komple bir değişiklik değil de anakartımla uyumlu iyi bir ekran kartı ve ram almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge -- 23 Kasım 2013; 19:00:38 >
  • RAM i sizinkinin aynısından bulabilirseniz 8 gb yapın.

ekran kartına gelince, alabiliyorsanız bunu alın hatta daha iyisini işlemciniz daha iyilerine de uygun çünkü.

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605
  • quote:

Orijinalden alıntı: boksit

RAM i sizinkinin aynısından bulabilirseniz 8 gb yapın.

ekran kartına gelince, alabiliyorsanız bunu alın hatta daha iyisini işlemciniz daha iyilerine de uygun çünkü.

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

aynısından sıfır bulamıyorum malesef 2. El satan varsa talibim.. dediğim gibi bütçem dahilinde en iyisini almak istiyorum başka tercih edebileceğim baska seçenekler varsa onlari da söylerseniz cok sevinirim çünkü ben uzun zamandır ilgilenemiyorum ve bu yuzden pek tecrübeli değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ekran kartı ve ram onerilerinizi bekliyorum..güncel. ..

• arkadaşlar konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun bana

• arkadaşlar yardimci olmak bu kadar mi zor???

• Bütçen 3000TL ise Z87 G45 alıp 770 veya 7870 ile bir ekran kartı yapıp 6300 veya 8150 işlemci alırsın, ramleri de corsair ddr3 8 gb yaparsan iyi olur aslında. HDD ve SSD için de Seagate 1TB ve Samsung 840 Evo ya da Pro öneririm
  • yanıtladığınız için sağolun ancak ben sıfırdan bir sistem kurmak istemiyorum sanırım okumadınız sadece mevcut sistemimo ekran karti ve anakartima uygun olacak ram ile güncellemek istiyorum sistem özelliklerini yukarıda fotoğraf ile belirttim. Ilginiz icn tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.