Şimdi Ara

Sistemi yorumlarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi yorumlarmısınız Sistemi yorumlarmısınız

Asker olduğum için izinde yılda toplam 30 gün oynamak ve film izlemek için almış olduğum sistem valorant vs. en düşük ayarlarda nasıl bir fps, performans verir sizce?
    yapıcı yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wox09900 -- 22 Ocak 2025; 15:42:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2.el de aynı paraya daha iyi birşey toplayabilirsin bütçe bu kadarsa

• onderweb kullanıcısına yanıt
    Sıfır olsun istediğim için 2. El piyasasına hiç yönelmedim o yüzden

• En düşük ayarlarda değil yüksek ayarlarda oynarsın bu sistemle bemce
    Amd ekran kartları hakkında çok bilgim yok İşlemcin gayet iyi Ryzen 5 Ekran kartın Amd son çıkan teknolojisiyse oda yeterli Nwida RTX kartlar full yetiyor.Volerant gibi oyunlarda hele hiç sıkıntı yaşamassın die tahmin ediyorum.1080p Monitörün Full herşeyin yeticek yani 60 Fps üstü alırsın En son çıkan ekran kartları 1080p de zorlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 22 Ocak 2025; 10:21:10 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.

• wox09900 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Bende yeni topladım 60.000₺ ya 4060 RTX ps6 bir sonraki nesil konsollar çıkana kadar gider ozamanki donanım şartları ne olur bilinmiyor.Çok tereddüt etmeye gerek yok.İnsanlar çok şey zannediyor böyle bu işleri 4060 var 4070 alıyom işte 5000 serisi kartlar çıkıcak falan Oyunlar 500 dolarlık sisteme göre yapılıyor kimse anlamak istemiyor bunu Xbox'ın fiyatı 400 dolar 400 dolarlık makine piyasada bu makinenin içindeki ekran kartı işlemci belli.Oyun firmaları tek başına Pc exc oyun yapmıyor! Oyunlar mutlaka o 400 dolarlık makineyede çıkıyor.Mantıkken 1000 dolarlık sistemde iş görücrk 5000 dolarlık sistemde iş görücek 100.000 dolarlık sistemde aynı işi görücek.Oyunlar ekran kartı değiştimi nesil atlamıyor insanlar şunu bir anlamadı gitti.İki gıdım daha iyi çözünürlük alıcak die para cukkalıyorlar firmalar insanlarda seve seve veriyor malesef.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok haklısınız yani en son çıkan ekran kartını ve işlemciyi alacak param da var fakat bir oyun için o kadar para vermek benim için enayilik olur. facebook gruplarındada paylastım aynı şekil postu 5-6 kişiden linç yedim yani dediğim gibi fahiş paralar bayılmaya gerek yok 2 oyun için
    Hayırlı uğurlu olsun bu arada yeni sistemin güle güle kullan ustam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemi nasıl test ederim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.