Şimdi Ara

SİSTEMİM BU OLACAK YORUMLARINIZI BEKLIYORUM...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asagıdakı sistemi alacam yanlız once sızlere de bı danısayım dedım arkadaslar , bu kurdugum 4. sistem (10 yılda) arastırmalarım sonucunda bu sistemi bi araya getirdim aslında bir cok parcanın ucretini odedım stoklarda olmayanları beklıyorum ama ... sistemimde EKSİK , GEREKSİZ , UYUMSUZ yada YETERSİZ bir parca varsa lütfen yorum yapın , gec olmadan degıstıreyım O0

--- KASA ---

CoolerMaster Stacker ATX/BTX Tower

4 x CM Ultra Silent Fan 120mm (13 dB-) , 1 x CM Hyper L3 CPU Fanı (18 dB-) LGA 775

Thermaltake HARDCANO 14 HDD Sogutucu

CM Aerogate III Fan Controller

Enermax Liberty 620W PSU

--- SİSTEM ---

MAINBOARD : Asus P5N32 SLI Deluxe (LGA 775) NForce 2 x PCIex16 Dual DDR2 667mhz 1066Mhz-Bus

CPU : Intel P4 HT 3.6 Ghz LGA 775 64-Bit 1066Mhz 2mb L2 Cache (Extreme Edition)

EKRAN KARTI : 2 x Asus SLI Extreme N7800GTX TOP/2DHTV

RAM : Corsair 2 x 1 GB DDR2-RAM 667 MHz

HARDDISK : WD RaptorX 1500AHFD 150GB - 10000 RPM-NCQ-

SES KARTI : Creative X-FI Extreme 7.1 Internal

CD-WRITER : Plextor Premium PX-230A 52x32x52

DVD-ROM : Samsung 16x

DVD-WRITER : NEC ND-4550 Double Layer

MONITOR : Philips 202P70 FLAT 22"

MODEM : Zoom 5654 X5 ADSL

KLAVYE : Logitech EX100

MOUSE : Razer Diamondback Chameleon

MOUSEPAD : SteelPad S&S

KULAKLIK : Sennheiser PC 165 USB

SPEAKERS : Creative GigaWorks 7.1 700Watt RMS

NOT : nVidianın yeni cıkacak olan 7900GTX ini beklemeyı dusunuyordum fakat arastırmalarıma gore sadece fps yonunden daha ıyı olacaklarmıs oda en fazla ortalama 10fps cıvarı , DX10 falan desteklemeyeceklermıs yanı teknolojık olarak pek bı fark olmayacakmıs o yuzden vazgectım beklemekten ....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRniE -- 11 Şubat 2006 1:24:58 >

• cok gereksiz para harcamısın..
    mesela sli ekran kartı cok gereksiz..
    para coksa bilemem tabe..
    islemciyi amd 4800 x2 yap
    sistemi onun uzerine kur derim ben
  • @warnie

türkiyede değilsin sanırım arkadaşım,yazdığın bazı parçalar TRde yok çünkü.Mesela işlemciyi düşün,1066mhz p4ler yok burda daha! Ama onu alacağına 1066 etreme edition dual core cpu lar yok mu? yanlış hatırlamıyosam işlemci kodu 955 idi , veya ondan yoksa 930 kodlu dual core'a bak derim.Tabi çıktıysa!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

@warnie

türkiyede değilsin sanırım arkadaşım,yazdığın bazı parçalar TRde yok çünkü.Mesela işlemciyi düşün,1066mhz p4ler yok burda daha! Ama onu alacağına 1066 etreme edition dual core cpu lar yok mu? yanlış hatırlamıyosam işlemci kodu 955 idi , veya ondan yoksa 930 kodlu dual core'a bak derim.Tabi çıktıysa!!!

1066 p4 ler var TR de ... olmasa Kadıkoy den 3 gun once alamazdım

ama kulaklık mousepad ve PSU ıcın soyluyorsan TR de yoklar ... ama gecen ay dayım getırdı dısardan sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRniE -- 11 Şubat 2006 1:28:48 >

• gigaworks un hoparlörünü dinledim berbat bişeydi onun yerine logitech z5500 al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: WaRniE

quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

@warnie

1066 p4 ler var TR de ... olmasa Kadıkoy den 3 gun once alamazdım

ama kulaklık mousepad ve PSU ıcın soyluyorsan TR de yoklar ... ama gecen ay dayım getırdı dısardan sağolsun

1066 p4 ler var TR de demişsin.Link verebilir misin? Tabi istanbulda olmadığımdan sadece web sitelerinden takip ediyorum ama yine de görememiştim.Link verirsen sanıyorum birçok kişi için aydınlatıcı olur!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.