Şimdi Ara

SİSTEMİM ÇÖKÜYOOOOOOOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNGİLİZCE İŞLETİM SİSTEMİNİ NASIL TÜRKÇEYE ÇEVİRECEĞİM...İNGİLİZCEYİ NASIL KALDIRACAĞIM ACİL YARDIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmask -- 27 Ekim 2005, 22:18:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ironmask

İNGİLİZCE İŞLETİM SİSTEMİNİ NASIL TÜRKÇEYE ÇEVİRECEĞİM...İNGİLİZCEYİ NASIL KALDIRACAĞIM ACİL YARDIM...

Formatlayarak.
  • hangi işletim sistemi yüklü ise format at. sonra istediğini yükle dostum
    dert ettiğin şeye bak.
  • FORMAT AT
    TÜRKÇESİNİ YÜKLE
  • işletim sistemine uygun bir türkçe winlogon.exe dosyası bul.bunu herhangi bir arkadaşının sistemindende kopyalayabilirsin.Ama aynı işletim sistemi hatta service pack ine kadar uygun olmalı.Onun bilgisayarından
    c:\windows\system32\winlogon.exe dosyasını kopyala senin winlogon dosyasının ismini deiştir ve arkadaşından kopyaladığın dosyayı oraya yapıştır.Bunları yapmadan önce senin winlogon dosyanın yedeğini almayı unutma
  • bu iş biraz sakat en sağlamı yeniden format atmak
    quote:

Orjinalden alıntı: StepbyStep

işletim sistemine uygun bir türkçe winlogon.exe dosyası bul.bunu herhangi bir arkadaşının sistemindende kopyalayabilirsin.Ama aynı işletim sistemi hatta service pack ine kadar uygun olmalı.Onun bilgisayarından
    c:\windows\system32\winlogon.exe dosyasını kopyala senin winlogon dosyasının ismini deiştir ve arkadaşından kopyaladığın dosyayı oraya yapıştır.Bunları yapmadan önce senin winlogon dosyanın yedeğini almayı unutma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.