Şimdi Ara

Güç Kaynağım Yetersiz Kalıyor Ve PC Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bi sistem topladım ama sürekli kasıyo format attım düzelmedi ve psu nun dandik olduğu geldi aklıma
    Sistem şu şekilde

İntel core 15 3450 3.10 Ghz
    Asus h-61 pro
    amd r9 270x asus
    8 gb kingston 1600 mhz cl 11 ram
    500 watt boost kasa (işte kilit nokta) Kasa çok hoş bi tasarıma sahip gayet havadar geniş ama psu su dandik bana 150 tl e civarı bi psu önerebilirmisiniz

• Güç kaynağın yetersiz diye parçalar ona göre hızını azaltmaz. PSU'n gerçekten yetersiz kalsaydı ve sisteme istenileni veremeseydi bilgisayarının helvasını yediydik çoktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Zaten mesela bugün gta4 oynadım yanıt vermiyor siyah ekran reset attım öyle masaüstü açıldı patlak verecek gibi biyerden açmıyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6143

Ürün güzele benziyo ama psu hakkında bilgim çok yok 80 verimlilik yok bu sisteme alırsam sorun çıkarmaz demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6143

Ürün güzele benziyo ama psu hakkında bilgim çok yok 80 verimlilik yok bu sisteme alırsam sorun çıkarmaz demi

80 verimlilik olayına çok takılmayın,powerin kalitesi ile ilgili bi olay değil..

Yazdığım Zalman,gerçekten kalite bir powerdir.

12 volt kanalından ,48 amper yani 540 watt verir.

Sisteminizin 12 volttan harcadığı watt, 300 watt bile değilken,zalman size bunun çok daha fazlasını sunmaktadır. Yani sisteminize fazla bile. 2. bir, R9 270X bile takılabilirdi.

Hiç düşünmeden çekin tetiği,gereksiz para harcamaya hiç gerek yok,bu fiata, bu güçte bir power var iken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 9 Temmuz 2014; 21:57:52 >

• Teşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 plus olmayan psu alımır mı. Hem boşuna elektrik harcar ayrıca o boşa giden elektrik nereye gidiyor sanıyorsunuz ısıya dönüşüyor. Sonra psu niye sesli çalışıyor. Almışken kesinlikle 80 plus alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12v kanalından kaç watt verebildiğine bak. ne kadar kötü de olsa 500 watllık bir psunun en azıından 300 watt verebilmesi lazım. Yani sorun psu yüzünden olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce bi sistem topladım ama sürekli kasıyo format attım düzelmedi ve psu nun dandik olduğu geldi aklıma
    Sistem şu şekilde

İntel core 15 3450 3.10 Ghz
    Asus h-61 pro
    amd r9 270x asus
    8 gb kingston 1600 mhz cl 11 ram
    500 watt boost kasa (işte kilit nokta) Kasa çok hoş bi tasarıma sahip gayet havadar geniş ama psu su dandik bana 150 tl e civarı bi psu önerebilirmisiniz

vs 550
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.