Şimdi Ara

Sistemim i7 11700 iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel i7-11700

ASUS TUF Gaming B560M-Plus (DDR4 5000 MHz (OC)

Kingston Fury 32 GB 3600 MHz (DDR4) RAM.

MSI 750W A750GL PSU.

MSI qprx 2K 240Hz monitörüm.

Gamepower kasa.(ASUS A21 Plus değiştireceğim)

Thermalright Phantom Spirit 120 SE.

KC3000 SSD.

Arkadaşlar kolay gelsin önceden aldığım şu anki mevcut sistem keşke sabır ettseydimde bütçem çıkarsaydım DDR5 geçseydim ugraşmazdım DDR4'le bu sistemim yeterli mi? Sizce fikirlerinizi alayım şu an kasayı değiştireceğim ASUS A21 Plus alacağım bunları yapabiliyorum sistemim yeterli mi acaba DDR5 geçmeye gerek var mı o kadar da mantıklı mı? Önerilerinizde alabilirim. İleride aklımda Ryzen 7800x3D ASUS TUF Gaming

• Kasayı ekran kartı sığmadığı için mi değiştiriyorsunuz?
    A21 plus sadece Micro atx anakart destekliyor. İlerde sistem değiştirince anakart konusunda kısıtlanıyorsunuz. Güç bağlantıları arkaya bakan anakart alacağım diyorsanız o ayrı.

Raijintek ponos bakabilirsiniz, yerli incelemesi de var.
    2750 TL
    RAIJINTEK PONOS Ultra MS4 E-ATX Orta Kule PC Kasası, Açılan Temperli Cam Yan Panel, Ön Kurulum 4 ARGB Fan, Mesh Ön Panel, Siyah (0R20B00226)
    amazon
    RAIJINTEK PONOS Ultra MS4 E-ATX Orta Kule PC Kasası, Açılan Temperli Cam Yan Panel, Ön Kurulum 4 ARGB Fan, Mesh Ön Panel, Siyah (0R20B00226)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDG2CY9Q?ref=cm_sw_r_apan_dp_FAFA9FBDMNV12KS3VADY&ref_=cm_sw_r_apan_dp_FAFA9FBDMNV12KS3VADY&social_share=cm_sw_r_apan_dp_FAFA9FBDMNV12KS3VADY&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

AAA oyunlarda 1440pde sorun olacağını çok sanmıyorum. Ama 240hz monitör kullanan online oyun canavarı iseniz bazı oyunlardaki performans sizi tatmin etmeyebilir. En iyisi deneyip ona göre karar vermek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani beklentiler nedir onu duymak lazım ilk önce ama gayet ortalama üstünde bir bilgisayara sahipsin.

• Sistemin güzel

DDR5 e geçmenin bir nedeni yok

Yeni sistem toplarsan ddr5 mantıklı olur

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hıcam Çok teşekkürler ama ben kasayı aldım şuan sistemim yeterli dediğiniz gibi aslında ilerde anakart olarak Asus tuf gaming b650m plus almayı işlemci 7800x3d tamirde araştırıp öyle almayı düşünüyorum mantıklı mı? Sizce.

• zandatsui kullanıcısına yanıt

Hocam beklentilerim ddr5 geçmeye gerek varmı şuanki mevcut sistemle bi de Asus tuf gaming b650m plus ryzen 7800x3d ram araştırıp öyle alıcaktım mantıklımı yani böyle değer mi? Sistemim götürür mu? Şuanki mevcut olan sistem teşekkürler.

• Münebbih kullanıcısına yanıt

ddr5 geçmeye gerek varmı şuanki mevcut sistemle bi de Asus tuf gaming b650m plus ryzen 7800x3d ram araştırıp öyle alıcaktım mantıklımı yani böyle değer mi? Sistemim götürür mu? Şuanki mevcut olan sistem yükseltme gerekiyormu? Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lacosteq L kullanıcısına yanıt

güzel sistemin var

sistemini yükseltmeye DDR5 e gerek yok

• 11700işlemci ile 7900 gre ,darboğaz yapmıyormu. Yapar,bence.

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

2k monitör aldım işte darbogaz için olsa az olur büyük ihtimalle

• Münebbih kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.