Şimdi Ara

Sistemim İçin Önerilerinizi Bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir sistem topluyorum.

Aşağıdaki uygulamaları kullanıyorum. Sistemimi fiyat olarak avantajlı ve beni magdur etmeyecek sekilde dizayn ediyorum.
    Photoshop CS2 , Illustrator , Adobe Pre. Pro , After Effects , Cinema 4D , Delphi 7 , Freehand , Corel Draw X3 , Dreamwear , Flash 8

Aşağıdaki parçalar hakkında görüşleriniz nedir ?

------INTEL - PENTIUM D 930 3000 CPU
    ------Asus P5LD2 SE Anakart
    ------ SAPPHIRE - X800GTO2 Ekran Kartı
    ------ CORSAIR 1GB DDR2 PC-5400 667MHz Ramx 2 Adet
    ----- Everest Klavye Mouse Set Kablosuz ( Önermeyin Elimde Var )
    ----- SAMSUNG - 250 GB SATA2 NCQ
    ----- Feel Hurricane AI-03 550 W Kasa ( Önermeyin Elimde Var )
    ----- SKYSTAR - SKYSTAR2 REV2.6D Dijital Tv Kartı
    ----- NEC - ND3551 BLACK SİYAH 16X ÇİFT KATMAN DVD YAZICI LABELFLASH ÖZELLİKLİ
    -----SONY S95ARB 19" LCD MONİTÖR (SİYAH)
    -----ZALMAN FS-C77 FATALITY FAN
    ----- Trident 5+1 Ses Sistemi ( Buda elimde var )

Özellikle bu tür uygulamalarla uğraşan ve Cinema 4D de kaliteli render alan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

• gayet güzel bir sistem toplamışsın.
    işlemci ekran kartı ram gibi parçalarda fiyat/performansı en yüksek olanlarını seçmişsin.
    tek söyleyeceğim. çalışacağın uygulamalar hdd'den veri aktarımına çok bağlıysa . bir tane büyük değil iki tane küçük hdd alıp raid yapmanı tavsiye ederim. tabii ki hdd'den veri aktarımına çok bağlıysa.
    sistemin hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

gayet güzel bir sistem toplamışsın.
    işlemci ekran kartı ram gibi parçalarda fiyat/performansı en yüksek olanlarını seçmişsin.
    tek söyleyeceğim. çalışacağın uygulamalar hdd'den veri aktarımına çok bağlıysa . bir tane büyük değil iki tane küçük hdd alıp raid yapmanı tavsiye ederim. tabii ki hdd'den veri aktarımına çok bağlıysa.
    sistemin hayırlı olsun.

Teşekkürler , Harddisk konusu benimde kafamı kurcalıyor. . Bunu düşüneceğim.
  • Bu tyip uygulamalar calıstıran arkadaşlar yokmu ?
  • bu 930 lar nasıl genel olarak?
  • inan ravers bende bilmiyorum ama çift cekirdekli bir işlemci ve benim işimi fazlasıyla goreceğini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanotix -- 17 Mayıs 2006; 17:23:02 >
  • bence çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet evet daha ne olsun
  • ARKADAŞ SİSTEM GÜZEL AMA FİYATLARI NASIL EĞER UYGUN FİYAT İSTİYOSAN SANA Bİ NUMARA VEREYİM ORDAN ULAŞ 0212 414 09 09 ORDA SANA YARDINCI OLSUNLAR VE İNT ADRESİDE VAR Bİ DE ORAYA BAK...... OEM KARDEŞLİĞİ
  • sistem güzel güle güle kullan
  • 930 biraz düşse fiyatı alıcam ama o kadar param yokki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsrarliSerseri

ARKADAŞ SİSTEM GÜZEL AMA FİYATLARI NASIL EĞER UYGUN FİYAT İSTİYOSAN SANA Bİ NUMARA VEREYİM ORDAN ULAŞ 0212 414 09 09 ORDA SANA YARDINCI OLSUNLAR VE İNT ADRESİDE VAR Bİ DE ORAYA BAK...... OEM KARDEŞLİĞİ

Aslında çok iyi olur. Sadece kendim için değilde müşterilerim içinde ürün alacağım bi yerle çalışmak isterim.
    Bulunduğum bölgede hizmetler çok kötü. Ben teknik servis hizmeti istemiyorum. İyi fiyat ve müşteri memnuyieti kafi. Sözleşmeli oalrak çalıştığım büyük firmalar var. Ve bunlar seri halinde malzeme alıyorlar.
    Uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti olursa neden olmasın ?
    Eğer Web sitesi verebilirsen çok daha iyi olur. Fiyatları inceleme şansım olur.
    İlgi için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.