Şimdi Ara

Sistemim için Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siteye yeni katıldım gercekten harika bir yer.Ben aşagıdaki donanımlar hakkındaki goruslerinizi merak ediyorum eksileri ve artıları ile soylerseniz cok memnun olurum.OC düşünmüyorum.Fazla performanslı oyun oynanmayacak.Parcaların fiyatı (kdv haric) yaklasık 630 ytl tuttu.Bunu da ancak 50 ytl kadar artırabilirim.En cokta anakartı dogru secmiş miyim onu merak ediyorum.Özellikle bu konu üzerinde tavsiye de bulunursanız cok mutlu olurum.

SAYGILAR...

Intel DG31PR QCore1333 DDR2 SES VGA LAN PCIX Anakart 1 116,59 YTL
    2 Intel 2.53 GHZ(E7200)3MB 1066 MHZ Core2 Duo İşlemci 1 185,23 YTL
    3 Kingston 1024 MB DDR2 800 MHz Ram * 2 52,4 YTL
    4 SEAGATE 500 GB SATA NCQ 7200 32MB ST3500320AS 1 97,6 YTL
    5 Cooler Master Elite RC-332-KKP1-GP Siyah 350W 1 81,22 YTL
    6 Lg GH20NS15 20x Dvd-Rw Siyah Sata Oem 1 31,44 YTL
    7 Palit 256MB PE8500GT Sonic (128bit) PCIEXP Ekran Kartı 70,08 YTL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• özellikle anakart olmamış

ekran kartıda iyi deyil

bu ikisini değiştir gerisi iyi

ekran kartını yeni çıkacak olan hd4670 al 80$ olması bekleniyo

anakart ise
    P5K SE EPU DDR2
    P35-S3G

bu ikisinden birini al bütçeni fazla aşmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

özellikle anakart olmamış

ekran kartıda iyi deyil

bu ikisini değiştir gerisi iyi

ekran kartını yeni çıkacak olan hd4670 al 80$ olması bekleniyo

anakart ise
    P5K SE EPU DDR2
    P35-S3G

bu ikisinden birini al bütçeni fazla aşmaz

Aynen .Ben eski sistemimde İntel anakart kullanıyordum çok sorunsuz ve guzel bir anakart idi.Ama iş yenilik yapmaya geince elinizde kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 4 Ekim 2008; 1:55:25 >

• Aslında intel anakartı tercih etmemin sebebi,işlemci ile uygun çalışmasını istememdir.Bu düşüncem de ne kadar haklıyım onu da cok merak ediyorum.Bir de bu sectigim kart ne gibi problemler yaratabilir,upgrade edebilme problemi dısında.Mesela bu donanımlarla uyumlu calısmaz mı,kaldırmaz mı falan filan... sorularıma cevap verirseniz minnetkar kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyengil -- 4 Ekim 2008; 2:04:51 >
  • Birinci ve en önemli farkları chipset farkı.Şimdi bu iki chipset arasındaki farkı açıklamak uzun surer.Biris G31 (intel) digerleri ise p35.Arada çok fark var diyerek geçeyim. Diger fark ise oc özelligi.Bu İntelde yok.Tamam, biliyorum oc dusunmuyor olabilirsiniz ama ileride illaki ihtiyaç duyacaksınız ki seçtiginiz işlemcininde ocli performansı ile ocsiz performansı arasında çok fark var.Diger fark ise yenilik yapacagınız zaman sorun olması.İntel anakartlar işlemcileride aynı firma uretmesine ragmen bir çok işlemciyi desteklemiyor.Ve destekledikleri bellek sayısı çok az.Ayrıyetten destekledikleri bellek hızlarıda az.Diger anakartlarda 1066mhz bellek kullanabilirsiniz.Benim tavsiyem P35-S3G dir.
  • Arkadaslar siparisi p35-sg3 ile degiştirdim.Yardımlarınız için cok tesekkur ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.