Şimdi Ara

Sistemim iyimi? Yeterli performansdamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci : İntel Core İ5 4440 3.10 GHZ - 6M
    Anakart : İntel Haswell H87 Socket LGA 1150
    Ram : Kingston 4GB DDR3 800MHZ - Samsung 8GB DDR3 800MHZ = 12 GB DDR3 1600MHZ
    Ekran Kartı : 4 GB Nvidia Geforce GT 640 DDR3 - 128BİT (Bu kartı satışlarda hiç göremedim bulan biri bana linkini atarsa sevinirim)
    HDD : 1 TB SATA 7200 rpm 64MB 3.0
    Güç Kaynağı(Power Supply) : 550W
    Kasa : Mini Tower 550W ATX
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 Single Language - 64 BİT

Sistemim budur sevgili arkadaşlar . İyi buldunuzmu?Para bulacağım taktirde neleri değiştirmemi istersiniz? Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ilk. Biraz para kalırsa SCSI HDD almayı düşünüyorum. Sizlerde ne gibi fikir önerirsiniz?

• Güzel sistem. SSD'de al tam olsun.
  • serdaraksoy1998 S kullanıcısına yanıt
    Ssd grafik video renderleme işleriyle uğraşıyorsan al yoksa 5 saniyelik windows açılış hızı için alma onu alacağına biraz daha para koy üste ekran kartı veya başka parça al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Murder

Ssd grafik video renderleme işleriyle uğraşıyorsan al yoksa 5 saniyelik windows açılış hızı için alma onu alacağına biraz daha para koy üste ekran kartı veya başka parça al.

ssd kullandınız da mı bunu söylüyorsunuz yoksa kulaktan dolmamı bilgilerle mi ?
    c üzerinde çalışan her şey de inanılmaz bir hız artışı olacaktır ben her zaman söylüyorum i7 alacağınıza i5 alın ama ssd alın daha fazla performans alırsınız çünkü bilgisayarın performansı en yavaş parçası kadardır sen en hızlı parçayı da alsın en yavaş parça olan hdd bekleyecek o en hızlı parça .
    arkadaşın sorusuna gelirsek 8 gb ssd bölümü olan hdd alma performansa çok az katkısı var ssd alınabilir fiyatlarda zaten ve ekran kartı zayıf daha iyi bir kart alabilirsin tabi amacın oyun oynamaksa kasa ve power da marka model yazmamışsın bunları önemsemediğin anlamına gelir ama bunlarda önemli parçalardır özellikle power neticede bütün parçaları ona emanet ediyorsun onları da bilindik markalardan almaya çalış .

• kara duman kullanıcısına yanıt
    ben kullanmadım kendi fikrimi söyledim.

• oyun oynamak istiyorsan ekran kartını değiştir yok benim oyunla işim olmaz dersen ssd alıp bilgisayarını biraz daha hızlandırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Murder

ben kullanmadım kendi fikrimi söyledim.

bir sefer kullansanız böyle yazmazsınız zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart Performansı etkiler mi?
    2 yıl önce açıldı
    Sistem iyimi ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • i7 işlemci alabilirsin ama çokda önemli değil bilgisayarının sistemi iyi .
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    öyledir ben laptop kullanıyorum bu masaüstü pcye benzemiyor işin ehli olmak lazım montaj için.

• İyi , kötü değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Kasa ve Psu markalarını yazmadım çünkü ikiside HP ' nin ürettiği donanım birimleridir. Burda yanlış anlaşılmasın ben her şeyiyle dikkate alarak aldım bu bilgisayarı. Şuanlık performansı iyi ama dediğiniz gibi oyunlarımda yüksek performans almak istiyorsam o ekran kartı değişmeli ama oyunlarla uğraşmıyorsam bilgisayarımın daha üst performansı için SSD lazım fakat şuanlık donanımım bana yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaraksoy1998

İşlemci : İntel Core İ5 4440 3.10 GHZ - 6M
    Anakart : İntel Haswell H87 Socket LGA 1150
    Ram : Kingston 4GB DDR3 800MHZ - Samsung 8GB DDR3 800MHZ = 12 GB DDR3 1600MHZ
    Ekran Kartı : 4 GB Nvidia Geforce GT 640 DDR3 - 128BİT (Bu kartı satışlarda hiç göremedim bulan biri bana linkini atarsa sevinirim)
    HDD : 1 TB SATA 7200 rpm 64MB 3.0
    Güç Kaynağı(Power Supply) : 550W
    Kasa : Mini Tower 550W ATX
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 Single Language - 64 BİT

Sistemim budur sevgili arkadaşlar . İyi buldunuzmu?Para bulacağım taktirde neleri değiştirmemi istersiniz? Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ilk. Biraz para kalırsa SCSI HDD almayı düşünüyorum. Sizlerde ne gibi fikir önerirsiniz?

KASANDA 550W GÜÇ KAYNAGI MEVCUT HARİCİ ALMANA GEREK YOK ONU FİYATTAN DÜŞ :D YERİNE SSD KOY BENCE EKRAN KARTINI MUTLAKA DEĞİŞMELİSİN GB DEĞERİ ELBETTE ONEMLİ AMA 640 İYİ KART DEĞİL.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.