Şimdi Ara

SİSTEMİM KASIYOR YARDIM EDERMİSİNİZ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA PC SİSTEMİM TDU2 OYUNUNDA KASIYOR SİSTEMİM BU

İşletim sistemi:Windosw 7 Home Basic 64 bit (6,1 Yapı 7601)
    Sistem modeli:HP G62 Notebook PC
    İşlemci:İntel(R) Core(TM) i3 CPU Ö350 @2.27ghZ (4CPUs)
    Bellek:3072MB RAM
    Disk bellegi dosyası:1980 MB kullanıldı, 3885MB kullanılabilir
    Directx Sürümü:DirectX 11

ATI MOBALITY RADEON HD 5470
    http://e1207.hizliresim.com/z/t/b2d60.png

ney alırsam kasmas pc RAM EKRAN KARTI ?? yardım arkadaslar

• ekrankartı değişimi yapamazsın.
    ram 4 e çıkar ama pek fark olacağını sanmıyorum.
  • O bilgisayardan ümiti kudr dostum. Bilgisayarda her hangi bir değişiklik yapmak çok zordur. Hele laptop da . . . O bilgisayar hafif bir şey ise ve ısınmıyor ise film izlemek için kullanabilirsin. L c d var ise ona bağlayın . Oyun olarak san andreas filan oynarsın veya pes filan oynarsın. Onu öyle kabul et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

O bilgisayardan ümiti kudr dostum. Bilgisayarda her hangi bir değişiklik yapmak çok zordur. Hele laptop da . . . O bilgisayar hafif bir şey ise ve ısınmıyor ise film izlemek için kullanabilirsin. L c d var ise ona bağlayın . Oyun olarak san andreas filan oynarsın veya pes filan oynarsın. Onu öyle kabul et

yaz sıcağında laptop tan film izleyebilen varsa kimse samsung almasın... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

O bilgisayardan ümiti kudr dostum. Bilgisayarda her hangi bir değişiklik yapmak çok zordur. Hele laptop da . . . O bilgisayar hafif bir şey ise ve ısınmıyor ise film izlemek için kullanabilirsin. L c d var ise ona bağlayın . Oyun olarak san andreas filan oynarsın veya pes filan oynarsın. Onu öyle kabul et

Ya eskiden hiç bişide kasmastııı pc ye wolf team combat arms ve baska baska oyunlar yüklerdim kasmazdı pc yi açarken zaten batery alert diyor
    acaba omu etkiliyor diye düşünüyorum eskiden iyiydi acaba formata mı göndersem
  • Batery Alert Veriyorsa Bataryayı çıkarın Öyle Kullanın Pcnizi.. Kısa devre Söz konusu olabilir Pcnizin Diğer Parçalarına Zarar Verebilir...Tdu 2 Versiyondan Kaynaklı Oyunun Genel bi sorunu Olduğu için Kasma olabilir Grafik ayarlarıyla oynayıp uygun dğeri tutturmanız gerekir...Eğer Sorun Genel olrak tüm oyunlarda böyle Yapıyorsa Hard Format Atın Pcnize....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar yardım xp mi vistamı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.