Şimdi Ara

Sistemim Makul Olmasına Rağmen Oyunlarda Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bundan 4 ay önce bir notebook aldım. Çokta memnunum. Fakat şu son zamanlarda oyunlarda aşırı kasmalar başladı. Skyrim, the amazing spider-man 2, Gta 4, company of heroes 2, space engineers... Ekran kartı güncellemek istediğimde -şu an ki sürümüm 13.4- 14.4 indiriyorum ve kurduğumda çoğu oyuna girdiğimde ekran yanıp sönüyor garip bir hal alıyor o yüzden 13.4 kullanıyorum. Yani ekran kartı güncelleme sorununada kısmen bir cevap yazarsanız sevinirim. Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

Sistemim;
    İntel Core i5-4200U 2.6 GHz
    AMD Radeon HD8750 2GB
    4GB DDR3 RAM
    500 GB HDD

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfunny

Merhaba arkadaşlar, bundan 4 ay önce bir notebook aldım. Çokta memnunum. Fakat şu son zamanlarda oyunlarda aşırı kasmalar başladı. Skyrim, the amazing spider-man 2, Gta 4, company of heroes 2, space engineers... Ekran kartı güncellemek istediğimde -şu an ki sürümüm 13.4- 14.4 indiriyorum ve kurduğumda çoğu oyuna girdiğimde ekran yanıp sönüyor garip bir hal alıyor o yüzden 13.4 kullanıyorum. Yani ekran kartı güncelleme sorununada kısmen bir cevap yazarsanız sevinirim. Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

Sistemim;
    AMD Radeon HD8750 2GB
    4GB DDR3 RAM
    500 GB HDD

amd vision a girin. değiştirilebilir prafikleri bulun. oyunların exe lerini ekleyin. yüksek performansı seçin hepsinde. uygula diyin.

• ayrıca ekran kartı driverini nereden indiriyorsun.
    eğer amd nin sitesinden çekiyorsan o driver sorunlu çalışabilir notebook üreticileri özellikle ekran kartı driverlerini kendi modellerine göre özelleştiriyorlar.

markanın model için yayınladığı driveri kullan eski olabilir ama her zaman stabil çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Merhaba arkadaşlar, bundan 4 ay önce bir notebook aldım. Çokta memnunum. Fakat şu son zamanlarda oyunlarda aşırı kasmalar başladı. Skyrim, the amazing spider-man 2, Gta 4, company of heroes 2, space engineers... Ekran kartı güncellemek istediğimde -şu an ki sürümüm 13.4- 14.4 indiriyorum ve kurduğumda çoğu oyuna girdiğimde ekran yanıp sönüyor garip bir hal alıyor o yüzden 13.4 kullanıyorum. Yani ekran kartı güncelleme sorununada kısmen bir cevap yazarsanız sevinirim. Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..

Sistemim;
    AMD Radeon HD8750 2GB
    4GB DDR3 RAM
    500 GB HDD

amd vision a girin. değiştirilebilir prafikleri bulun. oyunların exe lerini ekleyin. yüksek performansı seçin hepsinde. uygula diyin.

Tüm uygulamalarda öyle yapıyorum zaten ama ekran kartını güncelleyince biraz daha donmalar azalıyor. Fakat güncellediğim zaman 14,4 sürümüne bazı oyunlarda ekran çizik çizik oluyor git geller başlıyor tabi bazı oyunlarda da tam tersi performans artıyor şu anki sürüm 13.12 ne yapmalıyım iki arada bi derede kaldım servise verince onlarda daha berbat yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

ayrıca ekran kartı driverini nereden indiriyorsun.
    eğer amd nin sitesinden çekiyorsan o driver sorunlu çalışabilir notebook üreticileri özellikle ekran kartı driverlerini kendi modellerine göre özelleştiriyorlar.

markanın model için yayınladığı driveri kullan eski olabilir ama her zaman stabil çalışır.

amdnin kendi sitesinden indiriyorum. Acerin kendi sitesindeki sürümü kurduğumda catalyst control centera giremiyorum hata veriyor yani o sürüm de sakat. Servisten gelince o sürüm yüklüydü control center açılmıyordu bende güncelledim İlk aldığım zaman batman arkham asylumu hiç kasmadan oynardım şimdi biraz kasıyor biraz daha böyle devam ederse kafayı yiyicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfunny -- 10 Temmuz 2014; 7:23:04 >

• quote:

quote:

amdnin kendi sitesinden indiriyorum. Acerin kendi sitesindeki sürümü kurduğumda catalyst control centera giremiyorum hata veriyor yani o sürüm de sakat. Servisten gelince o sürüm yüklüydü control center açılmıyordu bende güncelledim İlk aldığım zaman batman arkham asylumu hiç kasmadan oynardım şimdi biraz kasıyor biraz daha böyle devam ederse kafayı yiyicem

beta sürümü kurmayı denedinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

quote:

beta sürümü kurmayı denedinizmi?

Evet sanırım zaten en son ki sürüm beta 14.4 olan, onu kurduğumda oyunlarda ekran git gel oluyor. The Walking dead, space engineers, skyrim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.