Şimdi Ara

Sistemim Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler Selamun Aleyküm.Ben sistem Toplamayı düşünüyorum.Birkaç sorumda Var Ancak,Sistemi yazdıktan Sonra Söylerim

Msı Gtx 970
    İntel Core i5 4590
    G skill 1866 mhz 8 gb(2x4) CL9
    Cooler master Hyper 212 Evo
    Win 8.1 Single Language 64 bit
    Asus 24x Dvd Yazıcı
    WD Cavier blue sata 1 tb
    Zalman Z3 Plus
    Corsair Vs650
    Aoc e2461FWh 23.6
    LOGITECH G230
    A4 tech Bloody v7Ma Core3 Yazılım hediyeli
    A4 tech bloody b120
    GTA 5

1-Gtx 970 z3 plus a Sığarmı?
    2-Ucuza BirAnalart önerirmisiniz?200-350
    Bu sistem bile biraz fiyatımı aşıyor ssd ekliyemem.İşlemdi stock fan ile sıkıntı çıkarır diye mecburen işlemci soğutucu alıyorum.Pc başında minimum 5 saat oturduğum için ortalama 7-8 saat stock fan sıkıntı çıkarır.Önerebiliceğiniz ucuz bir anakart varmı? max 350

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gigabyte H97-HD3 düşünebilirsin, aynı kasadan bende de var ekran kartı o kasaya sığar, gtx970 alacağım için araştırdım. Kasa uzunluğu 36cm.
  • oraya intel yazdın ve beni kazandın

Şaka i yana geçen sene burda intel amd kavgası vardı bitti mi tüh ya kaçırdık
  • Husoogs H kullanıcısına yanıt
    Dostum msi h97m-g43 yada h97 pc mate alabilirsin anakartı
    Ekran kartı kasaya rahatlıkla sığar
    Fiyatı düşürmek için ramleri 1600mhz yapabilirsin
    Stok fan yeterli gelecektir ama senin tercihin istersen soğutucu alabilirsin pc uzun saat açık kalması sıcaklığının dahada artacağı anlamına gelmez işlemci yük altına girdiğinde zaten bir iki dk içinde sıcaklığı artıyor ve genelde hep aynı değerlerde seyrediyor sıcaklıklar...
    İstersen işlemcini de 4460 yapabilirsin arada çok fazla hız farkı yok birinin yetmediği yerde büyük ihtimal öbürü de yetmez.
    Ekran kartını da arada az fiyat farkı bar msi 100me yapabilirsin istersen, backplate ve yourube incelemelerinde hep cw sorunu daha az deniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus h81 Gamer Anakart Alabilirmiyim? Uyumlumudur İyi Bir tercihmi? @aytug25 @Sarge17 @ApeXiRubbEr

• Gigabyte h97m d3h alabilirsin

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz Anakart Güzele Benziyor.Hem 4 ram slotu olduğu için ilerde 2x4 daha takabilirim Güzel.Ancak Bi sıkıntı yaşarmıyım? Darboğaz falan? Oyunu pek etkilermi? @SHIHAD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topladım Nasıl Olmuş
    15 yıl önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Etkilemez iyi nir karttır

• resmen insanlarda bilgisayar alırsan işlemci soğutucusu da almasın şeklinde bir yargı oluşturulmuş.

o.c yapmayacağın belli, bilgisayar başında 7 saat oturucam diyorsun, eee yanacak mı işlemci?

bu üreticilerde zaten 7 saat açık kalan işlemcileri yakarak buralara kadar geldiler değil mi ?

gönlünü ferah tut, hiç bir halt olmaz istersen 10 saat açık tut. adam gibi temizliğini yap macununu sür arkana bakma.

artan parayla ssd al, hiç olmazsa harcadığın paraya değecek birşey almış olursun. İşlemci soğutucu gereksiz birşey demiyorum sakın yanlış anlama ama ihtiyacına göre paranı harca. (sıvı soğutma kullanıcısıyım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.