Şimdi Ara

SİSTEMİM SÜPER GTA 4 KASIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet alışmış titan'la 200 fps'de oynamaya sanki de notebook'da oyun olmaz diyor. cebindeki telefonda oyun oluyor da notebook'da niye olmasın! ben notebook'um bozuluncaya kadar (5 yıl) her türlü oyunu oynadım onunla (t8300 işlemci, geforce 9500m gs). biraz oc ile gta 4 + eflc ikisini de 20 fps'de bitirdim. notebook bozulunca pc aldım, dünya varmış dedim ama bu notebook'da oyun oynanabildiği gerçeğini değiştirmez.
  • gpu-z kurup baktın mı? orada ekran kartı görünmesi lazım. 8750m'i seçip oyun oynarken sensors sekmesini açık bırak, oyun oynarken simgeye indirip bir bak, eğer bu ekran kartı aktifse belli olur.
  • 1.0.7.0 patcihini yüklediniz mi?
  • patch linklerini atsanız ben bulamadım 1.0.50 patch atın
  • Kardeş bende de aynı pc var. Bütün ayarlar high hatta gölgeler bile highta bitirdim oyunu. Sanırım senin pc sürekli HD4000' de duruyor. Bios'tan gir bi bak ekran kartı ayarı switchable'de mi?
  • İ7 2670 ve Nvidia 630 gt li laptobumda herşey fullde iken kasmıyor,sana önerim ekran kartının kontrol masası vardır,oradan gta 4'ün ayarlarına bak,eğer entegre grafik kartındaysa onu harici amd radeon ekran kartına al fullde kasmaz eğer laptopun çift ekran kartlı ise ve oyun entegre kartta ise müthiş kasar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta 4 optimazyon ozurlusu bı oyun pcde, dogaldır kasması..bı kac patch yukle halledersın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: Üni Güç - Gooner

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

laptopta oynayamazsnki ekran kartından kaybediyorsun

Laptopda neden oynayamıyor?

Laptopda oyun mu oynanır allasen

Ben oynuyorum, bütün arkadaşlarım oynuyor hemen hemen. Tamam bir masaüstü ya da PS3 Xbox tadı vermiyor ama yine de iyi sistemlerde de fazlasıyla yeterli oluyor. Üniversite hayatım boyunca laptop dışında oyun oynamadım.

Üniyi dışarda okuyor olsaydım da kasamı götürürdüm

Yurtta kalanlar için masaüstü sıkıntı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarşo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

laptopta oynayamazsnki ekran kartından kaybediyorsun

Laptopda neden oynayamıyor?

Laptopda oyun mu oynanır allasen

Ben oynuyorum, bütün arkadaşlarım oynuyor hemen hemen. Tamam bir masaüstü ya da PS3 Xbox tadı vermiyor ama yine de iyi sistemlerde de fazlasıyla yeterli oluyor. Üniversite hayatım boyunca laptop dışında oyun oynamadım.

Üniyi dışarda okuyor olsaydım da kasamı götürürdüm

Yurtta kalanlar için masaüstü sıkıntı olabilir.

O bakımdan sıkıntı olur aynen.Ama apart veya evse her türlü götürülür.

• arkadaşlar patch bulamıyorum 1.0.4.0 patch yükledim oldu 1.0.5.0 yükledim ama hala 1.0.4.0 görünüyo 1.0.6.0 yüklenmiyo ne olur link atın
  • piyasada çok zor bulursun kardeş

Allah kolaylık versin :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.