Şimdi Ara

Sistemim Yetmesine Rağmen Oyunlar Çok Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.2 gb Ekran Kartı 8 gb ram'e sahip olan bir asus laptopa sahibim.Ekran Kartı moedli Geforce GT 550m.Bazı Oyunlar Oynanmayacak derecede kasıyor.En Düşük ayarları yapınca bile.Fakat Her oyunda olmuyor.COD MW2'yi problemsiz oynuyorum.American Army 3 Kasıyor mesela.Ne Yapmalıyım.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Laptop ısınırsa kasar.
  • bütün oyunlarda kasma olmuyorsa, kasan oyunda bir problem vardır oyununuz orjinalmi cracklı oyunlarda böyle problemler olabiliyor..
  • Dostum aynı sorun bendede oluyordu bilgisayarın fanlarını temizletmeni öneririm kendinde yapabiliyorsan yap bilgisayarını iyice parçala fanlarını falan güzelce temizle bilgisayarın laptopsa ısındığı için oluyordur onun içinde bir tane soğutucu alırsan düzelir yada virüs girmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraysonmez

Dostum aynı sorun bendede oluyordu bilgisayarın fanlarını temizletmeni öneririm kendinde yapabiliyorsan yap bilgisayarını iyice parçala fanlarını falan güzelce temizle bilgisayarın laptopsa ısındığı için oluyordur onun içinde bir tane soğutucu alırsan düzelir yada virüs girmiş olabilir

arkadaşında dediği gibi ilk önce içini fanı felan temizlettirin.sonra ccleaner programı gibi temizlik programları kurun temizliğe başlayın.bide sağlam virüs programlarıyla tarama yaptırın ayrıca eğer oyun için kullanıyorsanız laptop soğutucusu alın.büyük ihtimal sorununuz çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 10 Eylül 2011; 13:25:20 >

• laptopta oyun oynanmaz...............................
  • Dizüstü soğutma kullanınız ve Driverlarınızı bios dahil anakart ve ekrankartı driverlarınızı güncelleyin ve tekrar deneyin zaten dizüstünde 1.5 saatten fazla aşırı grafik içeren oyunlar oynanmaz entegreli çip olduğundan Anakartın kuzey güney köprüleri çok ısınır iyi soğutulamadığından ekran kartıda ısınır donmlar kasmalar başlar bu olay çokısınınca oyun oynarken bateryayıda bozar saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.