Şimdi Ara

Sistemimde oyun oynamak için hangi işletim sistemi daya iyi performans verir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim merak ettiğim başlıktan da anlayacağınız gibi hangi işletim sistemi benim bilgisayarım için oyunlarda daha iyi performans gösterir daha çok fps verir? Sistemimde oyun oynamak için hangi işletim sistemi daya iyi performans verir
     Sistemimde oyun oynamak için hangi işletim sistemi daya iyi performans verir Sistemimde oyun oynamak için hangi işletim sistemi daya iyi performans verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Klontho

Evet arkadaşlar sistemim biraz eski.
    Benim merak ettiğim başlıktan da anlayacağınız gibi hangi işletim sistemi benim bilgisayarım için oyunlarda daha iyi performans gösterir daha çok fps verir? Sistemimde oyun oynamak için hangi işletim sistemi daya iyi performans verir
     Sistemimde oyun oynamak için hangi işletim sistemi daya iyi performans verir Sistemimde oyun oynamak için hangi işletim sistemi daya iyi performans verir

Ultimate Gereksiz bir sürü servislerle dolu bir sistemdir. win 7 home preium idealdir. acnak malasef sistemin baya zayıf. pek performans bekleme.

• Windows 8.1 Single Langue 32bit Öneririm. Win8.1 Sürümlerinin En Hafifidir ve stabildir. Şahsen Kendi laptobumda Single Langueden Pro ve Entrispe' ye kadar hepsini denedim en çok verimi Single Langue'de buldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.