Şimdi Ara

Sistemime ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PSU : XILENCE 500w REDWING

İşlemci : Amd Athlon x2 2.8

bütçe 300 TL

• Hocam fikirlerine güvendiğim bir kaç arkadaş sistemimde 6850'den gerekli verimi alamayacağımı ve sorun yaşayacağımı söyledi. ZOTAC GTX550 TI GDDR5 1GB 192BIT düşünüyorum sizce nasıldır
  • Hocam sisteminize 5770 veya 6770'den gayrısı yalan. Bunu ciddi manada söylüyorum. Uygun fiyatlı bir 5770 bakınız :)
  • 6770 güzel kart arkadaşım kullanıyordu ama aynı fiyat neredeyse,alışverişi yarın yapmak zorundayım yarına kadar da ucuza bulamam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitalnightmare

Hocam fikirlerine güvendiğim bir kaç arkadaş sistemimde 6850'den gerekli verimi alamayacağımı ve sorun yaşayacağımı söyledi. ZOTAC GTX550 TI GDDR5 1GB 192BIT düşünüyorum sizce nasıldır

Doğrudur ama ben ilerisi için söyledim. Kısa zamanda sistemi yenilemicekseniz bahsedilen modellerden birini almanız tabiki daha doğru olur..
  • Yaz sonu üniversiteye gidebilirim ve lenovo iyi bi laptop alırım. Gidemezsem de yüksek performanslı bi pc kurarım diye planlıyorum. Bu alacağım kart beni 5 ay falan idare etse yeter.
  • Arkadaşlar birazda gidicem almaya , söylediğim zotac hakkında iyi kötü bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.