Şimdi Ara

Sistemime en uygun F/P ekran kartı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarıma yeni bir ekran kartı alıcağım fakat malum birçok kart var işin içinden çıkamadım. Sizler işin ehli olmuşsunuz artık bana hem fiyat hemde performans açısından sistemime en uygun olacak ekran kartını söyleyebilirmisiniz? Not: Ekran Kartı bol bol oyun oynamak için kullanılacak

Bütçem: 150 tl

Sistem: Athlon 64 X2 5000+ AM2 65W (2.6GHz, 1024K, AM2), Biostar TF560-A2+ (NF560, GLAN, SATA, RAID, AM2),Twinmos (1024 MB X 2) DDR2 800 Mhz , Samsung 200GB 7200RPM 8MB SATAII, CoolerMaster Centurion CAC-T05 Çelik Kasa 380W.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falconsavas -- 7 Mayıs 2010; 20:30:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1065&uid=105960

veya

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1065&uid=111363

4730 daha hoş olur.

128 bit olabilir ama bellekler ddr5, bu da durumu eşitliyor hatta öne bile geçebilir. Testlerini inceleyin, karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1065&uid=105960

veya

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1065&uid=111363

4730 daha hoş olur.

128 bit olabilir ama bellekler ddr5, bu da durumu eşitliyor hatta öne bile geçebilir. Testlerini inceleyin, karar verin.

Evet aslında benimde öle ddr5 mi yoksa 256 bit mi diye bir kafa karışıklığım var. Fiyat olarak bütçem için uygun söylediğiniz kartlar. peki 4730 ile oyunlarda istediğim verimi alabilirmiyim? yeni çıkacak oyunları rahat oynarmıyım?

• Aman Bimeksten alma, daha ucuz daha kaliteli hizmet veren yerler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Aman Bimeksten alma, daha ucuz daha kaliteli hizmet veren yerler var.

Misal?
  • quote:

Aslında vatan'dan almayı düşünüyordum ama bakalım artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Sistem Daha F/P?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Misal?

DH dahil bak bakalım hizmet kalitesi nasılmış bimeksin. Fiyat araştırması yapacak kadar da klavyeye sahipsindir heralde.
  • İkinci elde 4830 4850 ayarı birşeyler alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Misal?

DH dahil bak bakalım hizmet kalitesi nasılmış bimeksin. Fiyat araştırması yapacak kadar da klavyeye sahipsindir heralde.

Zaten geçen denedim, site tepki vermiyor sepete at tuşuna basınca Sen söyle bilgimiz olsun.

• yahu ati 4770 piyasadan çekildi mi? ben niye hiç bir yerde bulamıyorum bu kartı? çünkü hep en iyi f/p kartı olarak duyuyorum 4770 'i doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falconsavas

yahu ati 4770 piyasadan çekildi mi? ben niye hiç bir yerde bulamıyorum bu kartı? çünkü hep en iyi f/p kartı olarak duyuyorum 4770 'i doğrumudur?

doğrudur ama maalesef tükenti o kart turkiyede
  • quote:

yahu ati 4770 piyasadan çekildi mi? ben niye hiç bir yerde bulamıyorum bu kartı? çünkü hep en iyi f/p kartı olarak duyuyorum 4770 'i doğrumudur?

4770 40nm üretim teknolojisinde ATInin ilk denemesi olduğu için üretimi zor, kar marjı düşük bir karttı. Zaten üretebildiği bütün kartlar anında tükeniyordu, talebi hiçbir zaman tam olarak karşılayamadılar. Hala üretiyorlar mı bilmiyorum (çok büyük ihtimalle üretimi durmuştur) ama devam ediyorsa bile öncelik yeni nesil (5xxx) kartlardadır. Piyasaya çıktığı döneme göre fiyat/performans oranı bu kadar yüksek kart bir daha kolay kolay bulunmaz. Satın almış olanların büyük bir kısmı da uzun bir süre ikinci elde satmayı düşünmez çünkü şu anda yükseltmeyi gerektirecek bir durum yok. Kart hemen her türlü oyuna (Full HD oynamadığınız sürece) yeterli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

4770 40nm üretim teknolojisinde ATInin ilk denemesi olduğu için üretimi zor, kar marjı düşük bir karttı. Zaten üretebildiği bütün kartlar anında tükeniyordu, talebi hiçbir zaman tam olarak karşılayamadılar. Hala üretiyorlar mı bilmiyorum (çok büyük ihtimalle üretimi durmuştur) ama devam ediyorsa bile öncelik yeni nesil (5xxx) kartlardadır. Piyasaya çıktığı döneme göre fiyat/performans oranı bu kadar yüksek kart bir daha kolay kolay bulunmaz. Satın almış olanların büyük bir kısmı da uzun bir süre ikinci elde satmayı düşünmez çünkü şu anda yükseltmeyi gerektirecek bir durum yok. Kart hemen her türlü oyuna (Full HD oynamadığınız sürece) yeterli oluyor.

Hadi ya keşke biraz erken davranıp bende alsaymışım. Peki 4730 olsa çok mu fark var. Çünkü şuan alabileceğim bütçeme uygun en iyi kart 4730 gibi duruyor. 380W ile sorunun çıkarırmı acaba? işte biraz olsa psu da yükseltiyim diyecem ama paranın gözü kör olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.