Şimdi Ara

Sistemime uygun en iyi ekran kartı (GTX960 - R9 380

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlemci : İntel i7 6700K
    Ram :GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2800MHz
    Ana kart :Z170A GAMING M5

Ekran kartı için Msi GTX960 veya Msi R9 380 Arasında kaldım ayrıca 2 gb yada 4 gb modelleri bulunmakta hangisini önerirsiniz veyahut bu fiyat aralığında başka bir kart önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

İyi günler.

• 4 gb sapphire r9 380 aldım işlemciyi biraz yoruyor benim( i5 2500k) memnunum ama amd kartların güç tüketimi daha fazla oluyor herhalde. 4 gb al almısken yani oyun kullanıyor olmazsa kullanamıyor performansa etkisini bilmiyorum.
  • @Sa Beyler Allta Pc özelikliklerimi vericem ve şuan Gta 5 i orta seviye den cok az düşük kasmada oynuyorum o yuzden hiç kasmaması için hangi ekran kartı pc me uyar parayı boşverin en iyi ekran kartından başlayın bana biraz ekran kartı söyleyin :)
    Şimdiden Teşekkürler :)

Bu mesaja eklenen görseller:

Sistemime uygun en iyi  ekran kartı (GTX960 - R9 380 Sistemime uygun en iyi  ekran kartı (GTX960 - R9 380

• quote:

Orijinalden alıntı: nuhe142

@Sa Beyler Allta Pc özelikliklerimi vericem ve şuan Gta 5 i orta seviye den cok az düşük kasmada oynuyorum o yuzden hiç kasmaması için hangi ekran kartı pc me uyar parayı boşverin en iyi ekran kartından başlayın bana biraz ekran kartı söyleyin :)
    Şimdiden Teşekkürler :)

Bu mesaja eklenen görseller:

Sistemime uygun en iyi  ekran kartı (GTX960 - R9 380 Sistemime uygun en iyi  ekran kartı (GTX960 - R9 380

parayı boşver diyorsan kullandığın sistemi boşver 6-7 bin TL bütçeli yeni bir bilgisayar al.

• :) dogru diyosun kardes ama pc alamam bütceyi de bosver dedimde sanki pc me 1000 tl yi geccekmi ekran kartı permormans yetmz :) sen bana 700 tl kadar bi ekran kartı sole bakalım :)
  • MSI GTX950 GAMING 2G GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı Alsam Olurmu
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx950-gaming-2g-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=UP
    Yada 4 gb sini
  • + + ++ ++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.