İşlemci : İntel i7 6700K Ram :GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2800MHz Ana kart :Z170A GAMING M5
Ekran kartı için Msi GTX960 veya Msi R9 380 Arasında kaldım ayrıca 2 gb yada 4 gb modelleri bulunmakta hangisini önerirsiniz veyahut bu fiyat aralığında başka bir kart önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
İyi günler.
4 gb sapphire r9 380 aldım işlemciyi biraz yoruyor benim( i5 2500k) memnunum ama amd kartların güç tüketimi daha fazla oluyor herhalde. 4 gb al almısken yani oyun kullanıyor olmazsa kullanamıyor performansa etkisini bilmiyorum.
@Sa Beyler Allta Pc özelikliklerimi vericem ve şuan Gta 5 i orta seviye den cok az düşük kasmada oynuyorum o yuzden hiç kasmaması için hangi ekran kartı pc me uyar parayı boşverin en iyi ekran kartından başlayın bana biraz ekran kartı söyleyin :) Şimdiden Teşekkürler :)
Bu mesaja eklenen görseller:
quote:
Orijinalden alıntı: nuhe142
@Sa Beyler Allta Pc özelikliklerimi vericem ve şuan Gta 5 i orta seviye den cok az düşük kasmada oynuyorum o yuzden hiç kasmaması için hangi ekran kartı pc me uyar parayı boşverin en iyi ekran kartından başlayın bana biraz ekran kartı söyleyin :) Şimdiden Teşekkürler :)
Bu mesaja eklenen görseller:
parayı boşver diyorsan kullandığın sistemi boşver 6-7 bin TL bütçeli yeni bir bilgisayar al.
:) dogru diyosun kardes ama pc alamam bütceyi de bosver dedimde sanki pc me 1000 tl yi geccekmi ekran kartı permormans yetmz :) sen bana 700 tl kadar bi ekran kartı sole bakalım :)