Şimdi Ara

Sistemime uygun spu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemin şu: İşlemci ===> intel core 2 duo 6550 2.33 Mhz,
    Ekran Kartı==>SAPPHIRE ATI HD 4850 1GB 256BIT GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16
    Harddisk===>WESTERN DIGITAL 1 TB 3,5" SATA2 7200RPM 32MB CACHE WDC-WD1001FALS
    SAMSUNG 320GB 7200RPM 16MB CAHCE SATA2 SABİT DiSK
    Ram====>HI-LEVEL 2048MB 800MHz DDR2 RAM HLV-PC6400/2G (iki tane)
    Anakart====>ASUSTEK P5KPLVM G31 DDR2 VGA+GLAN+SATA2 16X
    DVD RW====>SAMSUNG SH-S222A 22X IDE DVD-RW

Anakartım %30 kadar overclock destekliyor. Yani %30 da 3.00 Ghz geçiyor.

1.Full overclock yaptığım zaman, bu sistemi destekleyecek spu modeli sizce nne olmalıdır?

2. Sistem genel olarak nasıl? Yapabilecek iyileştirme ne olabilir?

• psu olmasın o?
    http://extreme.outervision.com/PSUEngine hesapla ben baktım senin sistemine oc'li tam kapasite çalıştığında 456W enerji yiyor tabi bunlar abartılan değerler olduğu için 400-460w kaliteli psu işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 24 Ağustos 2009; 17:07:03 >
  • evet psu olacak hızlı yazarken böyle bir sorun oldu:) ekran kartım için minumum 450 wattlık psu tavsiye ediyorlar..
  • Sistem biraz dengesiz olmuş diyebilirim bu sistem için ayırdığınız miktar nedir yada verebiliceğiniz max. miktar?
  • sonradan eklemeler var. Sıfırdan yapılmış bir makina degil. Ekran kartı ve 1 tblık harddisk yeni. Normalde ben onboard ekran kartı kullanıyordum. Ekran kartı alınca power supply degismem gerekecek.

Sistemin yanlıslıgını da söylerseniz sevinirim. Cevap için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldamirin -- 24 Ağustos 2009; 17:24:17 >
  • BAK KARDEŞİM SANA KALİTELİ 450-500 WATT YETERDE ARTAR BİLE XLİNCE P480 WATT BAKABİLRSİN. İŞİNİ GÖRÜCEKTİR
    SİSTEME GELİNCE EKLEMELER VAR SANIRIM GAYAET İYİ GÖRÜNÜYOR EKRAN KARTINDAN TAM PERFORMANS ALABİLMEK İÇİN BİR MİKTAR O.C YAPARSAN SENİN İÇİN ENGELLER KALKICAKTIR...
    GÜLE GÜLE KULLAN DERİM...
  • 400+ yeter ama ilerisi için yüksek psu almanı öneririm biraz dengesizlik var ve ilerde işlemci,anakart gibi bunlar için yüksek psu al bence ilerde tekrar psu değiştirmek zorunda kalmazsın
  • cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. 500 wattlık birşey almayı düşünüyorum. Ekstra birşeyler çıktığında tekrar psu almak zorunda kalmayalım inş.
  • bence bunu al..
    fazla tanınmış bir marka olmamasına rağmen oldukça kaliteli..
    bildik markaların 500w olanları ile neredeyse aynı fiyat..
    GLACIALPOWER GP-AL650A POWER SUPPLY 650W 12CM FAN
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=174794
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.