Şimdi Ara

Sistemime Uygun Virüs programı önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3GB RAM
    Dizüstü Elimde bitdefender preminum var ancak kastığı için kullanmıyorum windows defender i kaldırmıştım indirilcek yer bulamadım neyse Virüs programı Önerisi olan ?

• Kardeşim normalde ben forumda herkese Eset Nod 32 'yi tavsiye ederim sanada tavsiye ediyorum.Fakat antivirüslerin Windows 8.1 deki etkisini tam olarak bilmiyorum.O yüzden sen istersen benim sitemdeki güvenlik kısmından kendine göre bir program bul.

Sitemdeki Güvenlik Programları linki: http://netlen.weebly.com/guumlvenlik.html

Buda Eset Nod32 program linki: http://netlen.weebly.com/eset-nod32-antivirus.html

• quote:

Orijinalden alıntı: netpisiko

Kardeşim normalde ben forumda herkese Eset Nod 32 'yi tavsiye ederim sanada tavsiye ediyorum.Fakat antivirüslerin Windows 8.1 deki etkisini tam olarak bilmiyorum.O yüzden sen istersen benim sitemdeki güvenlik kısmından kendine göre bir program bul.

Sitemdeki Güvenlik Programları linki: http://netlen.weebly.com/guumlvenlik.html

Buda Eset Nod32 program linki: http://netlen.weebly.com/eset-nod32-antivirus.html

Eset Nod32 Sistemi yavaşlatıyo ya

• Explosia E kullanıcısına yanıt
    Hayır kardeşim yavaşlatmaz.Şöyle ki eğer bilgisayarın Eset'in gereksinimlerini karşılıyorsa kesinlikle yavaşlama veya donma gibi problemlerle karşılaşmazsın.İşte milletimiz pek araştırmayı sevmediği için malesef yanlış antivirüs kuruyor.Bu yüzden herkes Eset i kötü antivirüs programı olarak görüyor.
  • quote:

Hayır kardeşim yavaşlatmaz.Şöyle ki eğer bilgisayarın Eset'in gereksinimlerini karşılıyorsa kesinlikle yavaşlama veya donma gibi problemlerle karşılaşmazsın.İşte milletimiz pek araştırmayı sevmediği için malesef yanlış antivirüs kuruyor.Bu yüzden herkes Eset i kötü antivirüs programı olarak görüyor.

Comodo , avira , AVG önerirmisin
  • Avira free tavsjye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explosia

quote:

Comodo , avira , AVG önerirmisin

Avast kullanmayında ne kullanırsanız kullanın.Windows Defender bile Avasttan kat kat güçlüdür.Avira virüslere karşı hassastır onu sana önerebilirim.Fakat benim şuana kadar kullandığım ve halen bilgisayarımda yüklü olan Esed Nod 32 7 kullanıyorum ve çok memnunum.Abiiiii çok manyak bişi virüsü anında yakalıyor ve karantinaya alıyor.Oldukça hassas bir program Esed Nod32.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explosia

Windows 8.1 64Bit
    3GB RAM
    Dizüstü Elimde bitdefender preminum var ancak kastığı için kullanmıyorum windows defender i kaldırmıştım indirilcek yer bulamadım neyse Virüs programı Önerisi olan ?

Bilgisayarımda windows 8.1 64 bit 2 gb ram, celeron 1.8 işlemci var. Bitdefender internet securty kullanıyorum sistem gayet rahat çalışıyor. Bilgisayarındaki kasıntının sebebi farklı olabilir. Nod 32 de yavaştıyor diye yazmışsın. Ayrıca windows 8 de windows defender yerleşik olarak gelir nasıl kadırdığını anlayamadım. Kasıntıya sebep olan şeyi bulup o sorunu düzeltmeni öneririm. Bitdefender ve avira, avg gibi ücretsiz antivirüslerin koruması birbirine denk değildir.
  • Sen en iyisi Esed Nod 32 7 kur.
  • windows defender ı kapat.sadece eset smart security 7 kur.kesinlikle kasmaz sistemi ve iyi şekilde korunursun.
  • Günlük ev kullanıcısıysan girdiğin siteler belliyse, crack vb işlerle uğraşmıyorsan Microsoft Security Essentials öneririm. Durum tam tersi ise Avira Free.
  • Avira hariç herşeyi kurabilirsin. Avira her ne kadar uyumlu gözüksede win8 le bende sürekli mavi ekran verdiriyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.