Şimdi Ara

Sistemimi Güncellemek İstiyorum Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Amd fx 8120
    -Sapphire hd 7850 2 gb lık versiyonu
    -8 gb 1333 mhz ram
    -650 watt güç kaynağı
    -120 gb ssd + 1 tb hard disk

Merhaba arkadaşlar sistemim yukarıdaki gibi bu zamana kadar beni pek üzmedi ama artık değişim zamanı geldi diye düşünüyorum ben R9 280x almak istiyorum ama sadece ekran kartıyla olmaz gibime geliyor single oyunlarda hiç kasma takılma yaşamıyorum ama online oyunlarda çok kasıyor the elder scrolls online oynuyorum

Bütçe belirtmedim eğer derseniz ekran kartının yanında şu yada şunlarıda değiştir ozaman bişeye benzer bütçemi ona göre ayarlamaya çalışırım açıkçası fazlada uçmak istemiyorum siz 1500 tl civarı düşünün en iyisi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Birde benim anlamadığım parçaların sıcaklıkları normal yada daha aşağıda zorlanmıyorlarda ama fps çok düşük ekran kartı işleyemiyor diye aklıma geldi ama yinede bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D4nte kullanıcısına yanıt
    Oyunun onerilen gereksinimlerinde 6950 yazili diye biliyorum. Ekran kartin sinirda onerilen ayarda acabilir. r9 280x al. İslemci sogutucun yoksa 212 evo veya seidon 120v alip islemciye oc yap. Online oyunda islemciye de yuk biniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic dusunmeden R9 280X al derim duzugn bir psu isini gorur depolamda sikintin yok gibi (bana gore). CM nin hyper evo 212 alirsan sogutma islemini daha iyiye tasiyabilirsin sonradan CM nin bi sivi sogutmasi var adini hatirlamiyom ama F/P orani yuksek bi urundur. R9 280X olayini aydinaltirsak tavsiyem Sapphire veya Powercoller alman. Onun disinda psu icinde bi 750 W kiyman gerekbilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Oyunun onerilen gereksinimlerinde 6950 yazili diye biliyorum. Ekran kartin sinirda onerilen ayarda acabilir. r9 280x al. İslemci sogutucun yoksa 212 evo veya seidon 120v alip islemciye oc yap. Online oyunda islemciye de yuk biniyor.

Medium ayarlarda açıyor oynuyorum ama çok kötü görünüyor soğutmayla ilgili bi sorunum yok şimdilik hatta az önce işlemciyi prime95 e soktum 15 dk boyunca 42 derece yi geçmedi bu iyi sanırım bu arada işlemci 4.1 de yani az bi oc yaptım ekran kartını alırsam baya fark eder diyosunuz anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jkstm

Hic dusunmeden R9 280X al derim duzugn bir psu isini gorur depolamda sikintin yok gibi (bana gore). CM nin hyper evo 212 alirsan sogutma islemini daha iyiye tasiyabilirsin sonradan CM nin bi sivi sogutmasi var adini hatirlamiyom ama F/P orani yuksek bi urundur. R9 280X olayini aydinaltirsak tavsiyem Sapphire veya Powercoller alman. Onun disinda psu icinde bi 750 W kiyman gerekbilir.

Cevap için teşekkürler sogutmam iyi bana göre parçalar % 100 e vurmadığı sürüce sıcaklıklar normal değerlerde hatta düşük bile denebilir sanırım r9 280x ler içinde en iyisi sapphire sanırım hem soğutma hem performans sapphire nin toxic modelini almayı düşünüyorum işlemci dar boğaz yapmaz inş ha unutmadan az önce baktımda psu 750 w mış iş yerinde açmıştım konuyu yanlış olmuş :)

• D4nte kullanıcısına yanıt
    7850'ye göre çok daha iyi fps alırsın. Sıcaklık konusunda sıkıntın yoksa biraz daha oc yap. 8120'nin tek çekirdek performansı çok iyi değil çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.