Şimdi Ara

Sistemin Özelliklerini Detaylı Gösteren Program...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir sistem aldım internet üzerinden ama alacağım firmanın herhangi bir parçada değişiklik yapmasından korkuyorum bu yüzden sistemim yarın elimde olacak ve bütün sistemde kullanılan parçların a-z ye kadar özelliklerini ve markalarını görebileceğim bir program ile test etmek istiyorum böyle bir program biliyormusunuz? yardımınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar... pm de atabilirsiniz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 18 Kasım 2007; 11:03:06 >

• EVEREST Ultimate Edition

Windows'tan bağımsız olarak anakartınız ve anakartınıza bağlı donanımlar ( anakart, AGP / PCI yuvaları, klavye, fare, yazıcı ve ağ kartı gibi ) hakkında bilgi veren, hızlarını test eden güvenilir bir yazılım arayanlar Everest'i deneyebilirler. Bilgisayarda yüklü bulunan Windows bileşenleri hakkı bilgi sunmanın yanı sıra, işlemci, sabit disk, CD / DVD - ROM, görüntü kartı gibi donanımların performanslarını test edebilirsiniz

senin aradığın program budur
  • everest kullandım daha önce markaları göstermiyordu fakat yeni versiyonu kullanmadım EVEREST Ultimate Edition tüm parçaların özelliklerini ve markalarını gösteriyor mu yardımın için teşekkürler...
  • bende gösteriyor sendede gösterir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.