Bildirim
Sistemin son haline doğru öneriler lazım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
MSI
Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
407 TL
INTEL
Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
586 TL
GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
205 TL
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
158 TL
CORSAIR
CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
255 TL
ASUS
GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
607 TL
Toplam : 2215 TL
Bu paraya en iyi F/P intel budur.
bjk__murat
-
MSI Z87-G45
4770k
CORSAIR
8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram 185 tl ...
XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA ( içinde 750w 80+ Silver sertifikalı modüler psu var... ) 405 tl
GTX 760 amp ... -
Dikkatimi çeken anakartta genellikle MSI önerisinde bulunuldu.Yukarıda yazmış oldugum ASUS ta herhangi bir sıkıntı mı var yoksa bilmediğim başka bir şey mi var? Birde sizden ricam yukarıda belirtmiş olduğum ürünlerden hangisini seçmeliyim ve nedenlerinden ufakta olsa bahsederseniz sevinirim. Yarın vatan bilgisayara gittiğimde bilgisayarı aldıktan sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum açıkçası... -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
MSI
407 TL
INTEL
586 TL
GSKILL
205 TL
SEAGATE
158 TL
CORSAIR
255 TL
ASUS
607 TL
bjk__murat
Bu sistemi alabilirsin Pişman olacağını sanmıyorum Ama tabi senin ne istediğine ne beklediğine de bağlı bu arada 2 anakartı da alabilirsin İkisinde de 8 faz var Msi görünüşü ek özellikleri falan çok güzel Ama ben Asus derim teknik servisinden dolayı.
-
hız aşırma yani oc yapacaksan 4770k al, kasa olarak bu ürün iyihttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5522 , ekran kartı olarak bu ürünü tavsiye ederimhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600,anakartların ikisi de güzel ama ben olsam asus alırdım,hayırlı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elite `
quote:
MSI
407 TL
INTEL
586 TL
GSKILL
205 TL
SEAGATE
158 TL
CORSAIR
255 TL
ASUS
607 TL
bjk__murat
Bu sistemi alabilirsin Pişman olacağını sanmıyorum Ama tabi senin ne istediğine ne beklediğine de bağlı bu arada 2 anakartı da alabilirsin İkisinde de 8 faz var Msi görünüşü ek özellikleri falan çok güzel Ama ben Asus derim teknik servisinden dolayı.
Hocam işlemci konusunda biraz kararsızım. nedeni ise OC yapmayı bilmediğimden ve bilgisayara geri dönüşü olmayan bir hasar veririm korkusundan kaynaklanıyor. Bu yüzden işlemciyi almışken iyi bir şey alayım diyorum fakat yukarıda da dikkat ettiyseniz eğer 4770K ile 4770 arasında çok büyük bir fiyat farkı olmamasından dolayı kendi kendime acaba 4770K olan versiyonunu alıp belki ileride ufakta olsa bir OC yaparmıyım düşüncesiyle seçmiş bulunmaktayım. Ki şunuda tekrardan belirtmek isterim forumdaki işin uzmanı olan arkadaşlar gibi yüksek değerlerde bir OC yapma gibi düşüncem olmadığı yada dur şuna bir işlemci soğutucusu yada sıvı soğutma sistemi kurayım yüksek hızlara çıkayım demiyceğim için 4770 alıp standart değerlerde kullanmalımıyım bilmiyorum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: talatcaner
hız aşırma yani oc yapacaksan 4770k al, kasa olarak bu ürün iyihttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5522 , ekran kartı olarak bu ürünü tavsiye ederimhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600,anakartların ikisi de güzel ama ben olsam asus alırdım,hayırlı olsun.
Hocam kasa konusunda anladığım PSU lu modeli seçin diyorsunuz sanırım. Eğer öyleyse bende aynı şeyi düşünüyordum diyebilirim. Buarada ekran kartı için vermiş olduğunuz linke bakamadım.Modeli belirtirseniz ona da bakmak isterim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BIYIK_USTA
quote:
quote:
MSI
407 TL
INTEL
586 TL
GSKILL
205 TL
SEAGATE
158 TL
CORSAIR
255 TL
ASUS
607 TL
bjk__murat
Hocam işlemci konusunda biraz kararsızım. nedeni ise OC yapmayı bilmediğimden ve bilgisayara geri dönüşü olmayan bir hasar veririm korkusundan kaynaklanıyor. Bu yüzden işlemciyi almışken iyi bir şey alayım diyorum fakat yukarıda da dikkat ettiyseniz eğer 4770K ile 4770 arasında çok büyük bir fiyat farkı olmamasından dolayı kendi kendime acaba 4770K olan versiyonunu alıp belki ileride ufakta olsa bir OC yaparmıyım düşüncesiyle seçmiş bulunmaktayım. Ki şunuda tekrardan belirtmek isterim forumdaki işin uzmanı olan arkadaşlar gibi yüksek değerlerde bir OC yapma gibi düşüncem olmadığı yada dur şuna bir işlemci soğutucusu yada sıvı soğutma sistemi kurayım yüksek hızlara çıkayım demiyceğim için 4770 alıp standart değerlerde kullanmalımıyım bilmiyorum...
Bu işlemciyi alırsan 2 yıl overclock ihtiyacı hissedeceğini düşünmüyorum Şuan alıp da overclock yapanlara bakma sen Onlar yetmediğinden değil Bildiğinden , işlemcilerinin gücünü görmek istediklerinden , fantezi ve zevk işi olduğundan dolayı yapıyorlar Bu arada bazı anakartların otomatik overclock özelliği var Yani tek bir tuş veya tıklamayla bir miktar overclock yapıyor Ama ne kadar faydalı ve işe yarar durumda bilmiyorum Çünkü overclock da en az voltaj ile çıkabildiğin en yüksek değer ve stabilite önemli Stabilite sağlanamazsa istediğin kadar yüksek değere çık bir anlamı olmaz Stabilite'de güçlü anakartlardan ve şansına iyi çıkan bir işlemciden geçmekte Overclock konusuna gelirsek acele etmemeni öneririm iyi düşünüp öyle karar ver derim Yani ileride yapar mısın yapmak ister misin Yoksa istemez misin Sen bunu kararlaştır Ondan sonra K serisi çarpan kilidi açık bir işlemci veya K serisi olmayan bir işlemci tercihi yap ve eğer düz 4770 alacaksan o anakartlara o paraları vermene hiç ama hiç gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 26 Ekim 2013; 1:47:42 >
-
K srisi işlemci alamlmışken geleceğe dönük yatırımdır herzaman... aradada dağlar taşlar yok. ilerde işlemci sıkıntı yaratmaya basladıgında yadasatmayı düşündüğünde herzaman k serileri avantajlıdır -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BIYIK_USTA
quote:
quote:
MSI
407 TL
INTEL
586 TL
GSKILL
205 TL
SEAGATE
158 TL
CORSAIR
255 TL
ASUS
607 TL
bjk__murat
Bu işlemciyi alırsan 2 yıl overclock ihtiyacı hissedeceğini düşünmüyorum Şuan alıp da overclock yapanlara bakma sen Onlar yetmediğinden değil Bildiğinden , işlemcilerinin gücünü görmek istediklerinden , fantezi ve zevk işi olduğundan dolayı yapıyorlar Bu arada bazı anakartların otomatik overclock özelliği var Yani tek bir tuş veya tıklamayla bir miktar overclock yapıyor Ama ne kadar faydalı ve işe yarar durumda bilmiyorum Çünkü overclock da en az voltaj ile çıkabildiğin en yüksek değer ve stabilite önemli Stabilite sağlanamazsa istediğin kadar yüksek değere çık bir anlamı olmaz Stabilite'de güçlü anakartlardan ve şansına iyi çıkan bir işlemciden geçmekte Overclock konusuna gelirsek acele etmemeni öneririm iyi düşünüp öyle karar ver derim Yani ileride yapar mısın yapmak ister misin Yoksa istemez misin Sen bunu kararlaştır Ondan sonra K serisi çarpan kilidi açık bir işlemci veya K serisi olmayan bir işlemci tercihi yap ve eğer düz 4770 alacaksan o anakartlara o paraları vermene hiç ama hiç gerek yok.
Peki son bir sorum daha olacak. Eğer işlemciyi 4770 seçersem buna uygun anakartı ne almam gerek? daha önceki anakartım gigabyte markasına aitti ve pek memnun kalmadım açıkçası. Tabi bu memnuniyetsizlikte benim payımda olabilir ama o zamanlar millet ASUS derken ben böyle bir tercih yapmıştım. sizin bu konuda öneriniz ne olur ?
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X