Şimdi Ara

Site Açacağım Ancak Bilgi Sahibi Değilim Sorularım Konu Altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar web site açmak istiyorum. Sitem önce, blog tarzı bir konu hakkında bilgi içeriği gireceğim. Yazı sitesi gibi olacak. Ancak takipçisinin çok olması lazım. Sosyal Medya aracılığı ile de takipçi çekmeyi düşünüyorum. Eğer aklımdaki bu sistem ve müşteri tutarsa daha sonra e-ticaret sitesine döndüreceğim sitemi. Ancak bunun için siteme günde en az bin iki bin kişi girmesi gerekmekte. Çünkü belli bir takipçi sayısına ulaşmalıyım ki ticaret işine girebileyim. Konunun özeti bu.

Şimdi ise karşımda iki seçenek var. Birincisi Natro İkincisi Godady. Bu hosting ve alan adı sağlayıcılar farklı fiyat politikaları var. Godaddy daha uyguna gelmekte. Ancak ikisininde farklı özellikleri var.

Godady Ekonomik Paket: 100 gb depolama alanı, sınırsız bant genişliği ve 1 web sitesi veriyor. Birde alan adını ücretsiz veriyor.
    Natro Kurumsal Plan: Disk alanı sınırsınz deniyor ancak günde 1 gb veri girdisi sağlanabiliyor sadece. Trafik sınırsız. Biraz daha pahalı.

Şimdi arkadaşlar hangisi iyi bilmiyorum ancak firmayı aradığımda tıklanma sayısına belli bir seviyeden sonra sınır getirilmekteymiş. Diğer kullanıcıların hakkını yememek için. Bu doğrultuda benim siteme kaç kullanıcı girecek bunu paylaşmıyorlar. Nasıl öğrenebilirim? Günde benim siteme kaç kullanıcı girebilecek?
    Benim hedefim günde 2-3 bin kullanıcı girmesini sağlamak. Ancak bunu tabiiki yıl sonunda.
    Birde ssl sertifikası almak zorundamıyım natro da 45 tl ye GO dady de 200 tl ye baya pahalı olarak satılmaktadır.
    Kafam çok karıştı lütfen yardım edin.
    Birde garantiweb.com diye bir site buldum. Burasıda alan adı ve domain sağlıyormuş. Fiyatı diğerlerine göre biraz daha uygun geldi ama ilk defa duydum.

• Arkadaşlar bilenler yardım etsin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle blog ile baslayacaksaniz Blogger'dan ucretsiz acabilirsiniz.Profilimde var konu...

Domain isterseniz Godaddy kullanin..

PM atabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.