Şimdi Ara

Site Acicam Akil Verin Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Umarim Dogru Yere Aciyorumdur Bi İs Uzerine .com Lu Bi Site Acicam Bu İslerle Daha Once Hic Ugrasmadim Dersem Yalan Soylemis Olurum Tr.gg Li Beles Bi Site Actim Zamaninda Sacma Biseydi Ve Kapndi Gitti Anlarim Az Cok Yani Kastettigim Sey Kendim Hosting Satin Alsam Birde Domain Bu İsin Ustesinden Gelebilirmiyim Cok Professional Bi İs İstemiyorum Site Basit Olucak İletisim Mesaj Birak Hakkimizda Gibi Uc Bes Buton Bir Kac Gorsel Hepsi Bu Olucak Tabi İnternette Sayfalarca Anlatildigina Gore Zahmetli Bir İs Ugras İstiyor Ve Ugrasicamda Oyle Yada Boyle Kafaya Koydum Beceririm Bide Hazir Site Paketi Alsam Nasil Olur Ugrasi Aza İndirebilirmiyim Ne Yapmaliyim Acil Yardim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Site kurmak zor bir iş değil ki Eğer oturup sıfırdan yazmaya kalkarsanız tabiki zor ancak hazır kalıplar ve temalar var.Mesela sunucuyu ve domain işini hallettikten sonra ftp'den wordpress'i atarsınız sunucuya olay biter.Biraz reklam gibi olacak ama sterseniz hostinger firmasına bi göz atın.Deneme amaçlı ücretsiz bir domain seçip alıştırma yapabilirsiniz.
  • İnternet üzerindeki hazır betiklerden kullanabilirsin. HTML değil PHP sunucu alacağını da unutma. Pek zor bir şey değil. Araştırman yeterli olacaktır. :)
  • Kardeş HTML İle PHP Derken Biraz Açıklarmısın Hiç Bişey Anlamadım
  • Azıcık üzerine düşersen biraz da uğraşırsan rahatlıkla kalkarsın altından. Zamanında sırf meraktan ücretsiz host ve domainlerden alıp vbulletin,phpbb,smf forumlar kurardım Kimse girmezdi ama saatlerce uğraşır kategoriler,konular,temalar,rütbeler vs ayarlardım.FrontPage yardımıyla hazır portalları değiştirmeye çalışırdım öyle. 13 yaşımdaydım bunları yapıyordum düşün. Rahat rahat halledersin. Keşke vaktimiz olsa da yine uğraşsam zevkli oluyor.
  • wordpress kullanmanı tavsiye ederim eklentiler ile her şeyi yapabilirsin ve wordpress kullanımı oldukça yaygın olduğu için sorun yaşadığın zaman forumlarda destek bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.