arkadaşlar meraba ben 6 yıl aradan sonra tekrar site açmaya karar verdim. içerik bu kez farklı olacak. soru çözme sitesi olsun istiyorum ağırlıklı. fakat diğer sayfalarda işte güzel sözler vs gibi güncel konular olsun. bi köşede resmi gazete falan gibi. asıl soru şu: ben siteyi html ile yapmaya başladım. testi nasıl yaparım yani istiyorum ki 1. soruya a cevabını verince doğru desin yeşil yansın falan b derse kırmızı çıksın bunu hangi scriptle yaparım? yardımcı olursanız çok memnun olurum
bir çözüm türü olarak aspx i önerebilirim. örnek olarak bir soru için bir sorgu oluşturursunuz seçenekleri oluşturup doğru veya yanlış cevabı belirleyebilirsiniz. doğruyu seçtiğinde mesaj olarak doğru cevabı, yanlıştada da hata mesajı verir. o kırmızı yeşil çıkma mevzusu bunları hallettikten sonra en kolayı css'ile hazırladığınız imaj resmini ayarladığınızda istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz
dostum peki bunun hazır yapılmışı yok mudur? ben bu kısımdan anlamıyorum pek. bana yardımcı olabilir misiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme