Bildirim
Site garajında aracım hasar gördü. GÜNCELLEME: SORUN ÇÖZÜLDÜ HERKESE TEŞEKKÜRLER (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Aynısı bizim arabayada oldu. Limon sürdüm ama geçmedi. Demekki daha uzun süre ovalamak gerekiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 16 Ekim 2014; 15:47:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalı_ilah
GÜNCELLEME: Sorun halledildi @emrebozkurt800 ve @inceyasar size minnettarım. Öncelikle emrebozkurt dostumuzun verdiği bilgi işe çok yaradı ve bu bölgeye müdahale etmek için cesaretlendim. Bölgeye baya bir Mr. Muscle kireç sökücü uyguladım ve mikrofiber bezle sildim. Ancak değişen hiçbirşey olmadı. Daha sonra inceyasar dostumuzun dediği gibi bir limonu kesip sürmeye başladım. İlk 10 dakika hiçbirşey olmadı ancak sonra mucize gibi birşey oldu ve lekeler yavaşça sökülüp limonda kalmaya başladı. Hiç mikrofiber bez kullanmadan limonla ovalaya ovalaya lekeleri çıkarttım.
BU İKİ ARKADAŞA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. İYİKİ VARSINIZ.
Ne demek, her zaman elimizden geldigince :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
gelmiş geçmiş olsun kardeşim :D -
quote:
Orijinalden alıntı: CAD34
quote:
Dostum bu benim bahtsız 2005 model arabam. 1.2 litre motor 3 silindir 64 beygir benzinli 164.500 kilometrede. Her gün 120 kilometre yol yapar. Şantiyede çamura batmışlığı, yeni atılmış betona girmişliği vs.vs. anıları vardır.
Forumda bilinenin aksine 1.2 motor ve 3 silindiriyle 1 günde 1000 kilometre yol yapmışlığı vardır. İnanılmaz derecede şehirler arası kullanılır ve bana mısın demez.
Dışı bakımsızdır. Kaputunda inanılmaz taş atığı izleri vardır. İçi ise aksine çok temizdir. Farları efsanedir. Herkesin dikkatini çeker Bir gün zaman bulursam far temizliği yaptırıcam ama zamanım olduğunda bu arabayla yol yaptığım için yine zaman bulamıyorum
Hedefim 250.000 kilometrenin üstüne çıkana kadar arabamı kullanmak çünkü kendisini gerçekten seviyorum. Çok kahrımı çekmiştir.
Ellerinden öper abisi
Senle aynıyız. 2005 model benim arabam da ve 2004 Ekim çıkışlı. Hatta 14 Ekim de tam 10 yaşına girdi ve 10 yıldır birlikteyim. 144418 km deyim. Dışı pis olsa da içi her daim temizdir ve geçen yıl bende deri kaplattım direksiyonumu. Bende çok girdim zamanında şantiyenin çamuruna, balçığına. Benim de hedefim 250 bin km. Malum şu an ki araba fiyatları uçtuğundan 250 bin yaparız bu gidişle.
Ben bu fiyatlarla açıkçası el arabası bile almam. Yaptırır yaptırır binerim hiç sıkıntı değil.
Harçla borçla iş yapmayı sevmeyen adamım. Ortamda şeklim olsun millet beni konuşsun diye takıntılarım da yoktur.
-
geçmiş olsun sorunun çözüldüğüne sevindim -
quote:
Dostum bu benim bahtsız 2005 model arabam. 1.2 litre motor 3 silindir 64 beygir benzinli 164.500 kilometrede. Her gün 120 kilometre yol yapar. Şantiyede çamura batmışlığı, yeni atılmış betona girmişliği vs.vs. anıları vardır.
Forumda bilinenin aksine 1.2 motor ve 3 silindiriyle 1 günde 1000 kilometre yol yapmışlığı vardır. İnanılmaz derecede şehirler arası kullanılır ve bana mısın demez.
Dışı bakımsızdır. Kaputunda inanılmaz taş atığı izleri vardır. İçi ise aksine çok temizdir. Farları efsanedir. Herkesin dikkatini çeker Bir gün zaman bulursam far temizliği yaptırıcam ama zamanım olduğunda bu arabayla yol yaptığım için yine zaman bulamıyorum
Hedefim 250.000 kilometrenin üstüne çıkana kadar arabamı kullanmak çünkü kendisini gerçekten seviyorum. Çok kahrımı çekmiştir.
Ellerinden öper abisi
Direksiyonu nerede kaplattınız acaba?
Son derece şık olmuş.
-
Aynı motor 2010 modeli var evdekilerde.Seri pratik araç,motoru biraz gürültülü resmen kükrüyor :)
@baltalı ilah 7 -
quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
quote:
Ellerinden öper abisi
Son derece şık olmuş.
Selamlar,
Direksiyon Altınuç Oto Deri'de kaplandı.
Yaklaşık 62 bin kilometredir kullanıyorum. İşçilik ve malzemeden çok memnunum.
İlk yapıldığındaki hali Altınuç'un web sitesinde var. O gün çok mattı. Kullandıkça parladı ve rengi oturdu. İlk uygulandığı gün ve son halinin fotoğraflarını ekliyorum;
Şu andaki hali:
İlk yapıldığı gün:
Saygılar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtman
Aynı motor 2010 modeli var evdekilerde.Seri pratik araç,motoru biraz gürültülü resmen kükrüyor :)
@baltalı ilah 7
Evet 3 silindirli motorların efsane sesine sahip. Ses var görüntü yok 64 beygir
6 bin devire doğru çığlık atıyor -
Ankara' da deri kaplama ya da ddöşeme için Yetik oto döşeme var...
Amerikancılar ve klasikçilerin hepsi tanır
Geçen bi direksiyon kaplattık, orjinalinin birebir aynısı oldu. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
quote:
Ellerinden öper abisi
Son derece şık olmuş.
Selamlar,
Direksiyon Altınuç Oto Deri'de kaplandı.
Yaklaşık 62 bin kilometredir kullanıyorum. İşçilik ve malzemeden çok memnunum.
İlk yapıldığındaki hali Altınuç'un web sitesinde var. O gün çok mattı. Kullandıkça parladı ve rengi oturdu. İlk uygulandığı gün ve son halinin fotoğraflarını ekliyorum;
Şu andaki hali:
İlk yapıldığı gün:
Saygılar...
Direksiyon kaplama yaptırmayı düşünüyorum ben de.
İnternette biraz araştırma yapma imkanım oldu. Açıkçası sizin direksiyonun işçiliği gördükten sonra Altınuç'ta yapılmıştır diye düşünmüştüm.
İnternet sitelerindeki örnekleri incelediğimde işçiliği çok beğenmiştim.
Açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X