Bildirim
Site görüntüleme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DNS sorunu olabilir. 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 dns deneyin bir de. /flushdns yapmayı unutmayın.
Bir ihtimal BTK yasaklı bir site olabilir. O yüzden sitede düzgün yüklenmeyen bölümler olabilir.
Firefox ESR denemenizi öneririm. -
Teşekkür ederim, site yasaklı değil, maalesef dns ve firefox esr denedim olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: 0ldskool
DNS sorunu olabilir. 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 dns deneyin bir de. /flushdns yapmayı unutmayın.
Bir ihtimal BTK yasaklı bir site olabilir. O yüzden sitede düzgün yüklenmeyen bölümler olabilir.
Firefox ESR denemenizi öneririm.
sizde deneyin isterseniz bakalım sizdede aynı sorun varmı site ismi liveleak.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltanat1299 -- 28 Eylül 2020; 21:3:17 > -
-
-
Allah allah.
Peki siz kablonet mi kullaniyorsunuz yoksa baska bir firma mi? Buna benzer bir sorun yasayan bir uye kablonet musteri temsilcisiyle gorusup ip adresi degisikligi yaptirdiktan sonra sorun cozulmustu.
Ekran goruntusu iPad uzerindeki Safari’den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ttnet kullanıyorum,tuhaf.quote:
Allah allah.
Peki siz kablonet mi kullaniyorsunuz yoksa baska bir firma mi? Buna benzer bir sorun yasayan bir uye kablonet musteri temsilcisiyle gorusup ip adresi degisikligi yaptirdiktan sonra sorun cozulmustu.
Ekran goruntusu iPad uzerindeki Safari’den -
Hocam sanırım siz haklısınız,şimdi telefondan wifi kullanarak denedim site bozuk çıktı ama hücresel veri kullanarak aynı siteye giriş yaptım ve düzgün görüntülendi dediğiniz gibi internet bağlantısıyla alakalı peki nasıl düzelticez?quote:
Allah allah.
Ekran goruntusu iPad uzerindeki Safari’den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- casper bios tuşu
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- server error in "/" application.
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- udf nedir
- video boyutu küçültme
- mavi ekran hatası
- windows ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X