Şimdi Ara

Site Kapı Kumandası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sitemizin kapı kumandası var ve apartman yöneticisi ile de muhattap olmak istemiyorum. ( Yoksa dalacağım itoğlu ite! )

Sözün özü, ben elimizdeki kumandanın kopyasını yapmak istiyorum, bu konuda kim yardımcı olabilir? Ne yapmam lazım.

Acil yardım.

Teşekkürler.

• Aynı durum bizdede var itoğlu it herkese kapıyı açıyor bana açmıyor kumandayla gir diyor birde otopark parası veriyoruz o kadar geçen az kalsın dalıyodum üstüne sürdüm arabayı sonra indim bağrındım falan tam dalacaktım ayırdılar artık kapıyı açıyor sende dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makalali -- 5 Eylül 2008; 23:02:02 >
  • Otomatik kapının motoru veya paneli üzerinde otomasyon sistemini monte eden firmanın bilgileri vardır. O firmayla doğrudan irtibata geçerseniz yardımcı olurlar.

Size inat kapıyı açmayan o 4 ayaklı tabir ettiğiniz kişiyi de (atıyorum) 50Ytl harcayarak hırsından ve kendi öfkesinden boğulmak üzere evine gönderebilirsiniz.

Böyle haksızlıklara gerçekten dayanamıyorum. Hani, küçücük, fındık kabuğunu doldurmaz görünen benzeri konularda cinayet işlemek içten bile değil. Ama yine de siz sakin olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.