Şimdi Ara

Site Kurmak Yardım Pls.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni yazılıma başladıgım için forum yada portal şeklinde websitesi açmayı düşünüyorum.İlk olarak bedava siteden başlayıp sonra hostingli kuracagım ama sizlerinde yardımlarıyla asp,php,html hangisi ile başlıyayım bide bu sitelerin kodları,programları gibi yardımcı siteler varsa lütfen konunun altına paylaşsın.En azından benim gibi birçok kişininde ihtiyacı çözümlenir.

• ilk once html ile mantıgı kavra sonra braz php ogren sonrada wp gec buyur sitemde bunlar anlatılıyorwww.zekaikilic.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

ilk once html ile mantıgı kavra sonra braz php ogren sonrada wp gec buyur sitemde bunlar anlatılıyorwww.zekaikilic.com

İnş işime yarar kardeşim siten.Yinede sagol
  • http://www.zekaikilic.com/html-dersleri.html bu html dersleri pdf olarak ordan basla aga sonra da vıdeolar kısmında php dersleri var
  • quote:

http://www.zekaikilic.com/html-dersleri.html bu html dersleri pdf olarak ordan basla aga sonra da vıdeolar kısmında php dersleri var

Hocam sitende dolandım biraz ama pek anlaşılır olmamış, şablon yordu gözümü :)
  • Merkürlü Adam kullanıcısına yanıt
    dogrudur ama ne bilim o sablon bnm cok hosuma gidiyor
    :)
  • quote:

dogrudur ama ne bilim o sablon bnm cok hosuma gidiyor
    :)

CSS'den fazlasıyla anlar mısın sen onu söyle bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pls panel hakkında yardım!...
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merkürlü Adam kullanıcısına yanıt
    hyr
  • quote:

hyr

Tamam güle güle
  • kardesim elimde hazir forum + site var.

forum mybb tabanli

site wp tabanli

2 yillik .tk domaini + sinirsiz hosting mevcut kardesim.

kullanmiyorum onlari temalari hazir

herseyi hazir tek eksik paylasim.

site blueprogram.tk

forum forum.blueprogram.tk

fiyat 5tl acil ihtiyactan veriyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-Daniel's

Arkadaşlar daha yeni yazılıma başladıgım için forum yada portal şeklinde websitesi açmayı düşünüyorum.İlk olarak bedava siteden başlayıp sonra hostingli kuracagım ama sizlerinde yardımlarıyla asp,php,html hangisi ile başlıyayım bide bu sitelerin kodları,programları gibi yardımcı siteler varsa lütfen konunun altına paylaşsın.En azından benim gibi birçok kişininde ihtiyacı çözümlenir.

Kodlama harici photoshop ile tasarım biliyor musun? Bilmiyorsan yaparım istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.