Nasıl bir site? İçeriği, AnaTeması Ne? Hangi Dili Kullanacaksın? Ticari Mi Kişisel Mi?
daha açıklayıcı olursan ilgilenebilirim.. asp-php-jsp & odbc-mysql-mssql-postgresql
php - nuke olacak şu anlık içeriği ne olacak onu ve ismini sonra kararlaştırırız. başka bi siteden 1 tane daha arkadaş buldum ona iyi anlıyor eğer istiyorsan olabilir
senide sayarsak 3 kişi ettik + 1 daha lazım
yani isim&içerik belli değil, ama php-nuke olacağı belli?? hocam boşver yaw kasma o zaman :)) ben de sıfırdan yapılcak zannettim.. zamanım oldukça yardım etmeye çalışırım
merhaba php sitesi yapabilirim. yanlız sitenin içeriği ve nasıl bir katılım olacak. yani süper admin durumumu olacak. www.kaplica.diyari.com bu php ile yaptığım bir site buradan irtibata geçelim. xcaptainx cevabını bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: system32
yani isim&içerik belli değil, ama php-nuke olacağı belli?? hocam boşver yaw kasma o zaman :)) ben de sıfırdan yapılcak zannettim.. zamanım oldukça yardım etmeye çalışırım
slm kardeş zaten sıfırdan başlayacağız daha hiç bişey yok hı ne dersin
bence phpnuke yerine mambo kullan ben ondan yapacam örnek:www.siniryok.com phpnukede mesela ana sayfada bir haber yayınlayacaksın ama html kodları kullanamazsın bu olay mamboda yok.
walla dediğim gibi hocam, zaman buldukça yardım etmeye çalışırım..
quote:
Orjinalden alıntı: system32
walla dediğim gibi hocam, zaman buldukça yardım etmeye çalışırım..
tamam kardeş saol
ben yaparım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme