Şimdi Ara

Site Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir ekibim var ve şuan bir fps oyunu yapmış bulunuyoruz daha doğrusu bitmek üzere ve warrock gibi bir oyun.Ama tek eksik sitesini yapmak yani her oyunun kendi sitesi var ki ordan indiriyoruz.Ama ben araştırdım bir tane site yapmak için yer bulamadım ama bedava olmalı en azından şimdilik çünkü bütün para oyuna gitti.Sonra paralı açacam ama şimdilik tanıtım için bir site yapmalıyım güzel bir site için ne yapmalıyım bide sakın bedava-sitem demeyin orayı çok kullandım sıkıldım.Ama en önemli şart şimdilik bedava olmalı sonra ilerleyince de paralı yapacam sadece bu aradığım bedava site beni bir- iki yıl götürsün yeter. şimdiden sağ olun.

• Dostum bedava site yapacaksan oyun için direk bence kapa o oyunu hiç uğraşma senede 100 Lira veremeyeceksen sitesine boşver.
  • Bak arkadaşım ben oyunu yaptım vericem para ama sadece bu senelik deil çünkü daha para kalmadı ayrıca buldum bi tane ve paralı site kadar iyi admin konu kapa bitti bu olay.
  • madem bedava site arıyorsun blog sitesinde tanıtsan olmazmı piyasada çok güzel wordpres alt yapılı blog siteleri var hemde siteyi geliştire biliyorsun..(Benim Düşüncem) yinede sen bilirsin tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undeat -- 24 Mayıs 2011; 17:10:40 >
  • Forum tanıtım
    http://www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir-2/ kurmayı öğrenmek İsteyenler arkadaşlar;
    bu adreste http://www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir-2/ nasıl web sitesi yapılacağını anlatan bir eğitim seti ile ilgili yazı okudum.
    Eğer daha önce hiç web sitesi yapmadıysanız ve artık yapmaya başlamak istiyorsanız bu yazıyı bir okuyun derim.

Şimdiden Kolay Gelsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerx17 -- 24 Ağustos 2011; 12:42:43 >

• bloggerda açıp sonra googleden alsa, diğerlerini bilmiyorum ama googlenın hizmeti güzel,
    önce asker-turkuleri.blogspot.com bloğunu açmıştım bu siteyi Asker Türküleri ("www.askerturkuler.com") 2a çevirdim ve bütün dönüşüm hizmetlerini google yaptı, zira ben bilgisayar kullanmasını bilmiyorum. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    2 ay önce açıldı
    Forum sitesi yapsam ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.