Aklıma güzel bir site fikri geldi ama yazılım,grafik vs. hiçbir bilgim yok.O yüzden küçük bir para karşılığında bana site kurabilecek (yazılımı yapabilecek) bir arkadaş arıyorum.Site şu şekilde olacak tasarıma hiç gerek yok,konu şu;insanlar siteye girip bir yazı yazıp gönderecekler ve o not her zaman orada kalacak ve insanlar gördüğü notları beğenebilecekler,her hafta en çok beğeni alan not en üste konulacak.Umarım aklınızda bir şey oluşmuştur sorularınız olursa,yardım edebilecekseniz lütfen buraya mesaj bırakın,teşekkürler.
Tasarim ve kullanim kolayligi sitenin bir parcasidir. Bahsettigin tarzda bir site icin yardimci olabilirim.ama bu is sadece dediginle kalmayacak buna uyelik sistemi gerekecek. Yani kisaca basit tasarim buyuk bir arka plan. Uyelige gerek duymazsan isin cokca kolaylasir ilk asamada nick mantigini kullanabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Seni teknik konulara boşmadan ihtiyacına en uykun projeyi ksıa sürede teslim edeblirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme