Şimdi Ara

Site Yönetimi Bireysel Ekstra Aidat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Site içerisinde yeni satın aldığım bir evim var. Taşınmadan önce evi yaptırıyorum. Dolayısıyla zaman zaman malzeme giriş çıkışı oluyor. Bunlarda asansör ile taşınıyor.

Site yöneticisi whatsapp'dan mesaj atmış , aidatınız için aidat + 4000TL asansör yük taşıma ücreti ödemeniz gerekiyor diye. Arayıp kendisiyle konuştum, neye göre belirlediniz bunu diye kurulda karar aldık dedi.

Kurul kararını istedim kendisinden ilgili madde şu şekilde;

- Siteye gelir getiren ücretler yönetim kurulu tarafından yeniden düzenlenerek Ocak 2024 ayından geçerli olmak üzere; Asansörle yük taşıma (Yönetimin onayını almak suretiyle) ücreti 4000 TL.

Böyle bir şey hukuğa uygun mu? Yükle alakalı ya da süreyle alakalı hiçbir bilgi yer almıyor. Yani ben bu ücreti ödersem ömrümün sonuna kadar istediğimi taşıyabilecekmişim gibi oluyor.

Öncesinde yönetici ile konuşup tadilat yaptıracağımı söylememe rağmen böyle bir şeyden bahsetmemesi sinirimi bozdu.

Konuyla ilgili ne yapmalıyım? Ücreti ödeyip dava mı açmak mantıklı? Yoksa hiç ödememek mi? Bir de bu ücret aidat kapsamına giriyor mu? Yani gecikme zammı %5 uygulanır mı her ay?

Teşekkürler şimdiden cevap veren herkese.

• Site bütçesini iste ve yükasansörü için bakım onarım vs aidata eklenmiş para var mı kontrol et. varsa bence ödeme yoksa ödeyebilirsin. Normalde siteye ait asansörlerin bakım onarımı vs gibi ücretler zaten ödediğin aidatın içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfundursun -- 26 Aralık 2024; 0:52:9 >
  • tayfundursun kullanıcısına yanıt

Merhaba Tayfun Bey, teşekkürler cavabınız için. Dediğiniz gibi sadece asansör bakım onarım giderleri için ayrıca bir bütçe var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.