Şimdi Ara

sitedeki flashı indiremiyorm..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim için çok önemli yardımınıza ihtiyacım var ve yapabilirseniz bir siz yaparsınız..
    şu linkte dönen bir 159 var onun rengini siyah seçiyorum alttan 2. jantı seçiyorum ve çıkan o flash görüntüuü indirmem lazım konuya çok yabancıyım saatlerce araştırdım swf dosyasını bulmam lazımmış aradaım taradım yok chroumda bunun için eklenti varmış indirdim o da bulamadı lütven yardım edin..

• hangi linkten hangi dosyayı seçmeye çalışıyorsun anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: perseustr

hangi linkten hangi dosyayı seçmeye çalışıyorsun anlamadım

pardon heralde aceleden linki verememişim
    http://www.myalfaromeo.com.au/default.asp?action=article&ID=21686 bu link yalnuz renk siyah cantta sol alttaki olacak yardımcı olursan çok sevinirim.
  • onu ancak resim olarak alabilirsin bu bir swf dosyası değil sunucu tarafında çalışıp tarayıcına sadece görüntüyü gönderen bir javascript uygulaması sayfadaki kodları incelersen sen de görebilirsin bu yüzden o döner şekilde onu alamazsın alsan bile çalıştırabilmen için sitede sunucu tarafında çalışan javascript uygulamasına ihtiyacın var ama hareketsiz olarak alabilirsin onu en kolayı da ctrl p ile yazdırma ekranına girip yazıcı seçme kısmından pdf ( ya da sen hangi formatta istiyorsan ) seçmen olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: perseustr

onu ancak resim olarak alabilirsin bu bir swf dosyası değil sunucu tarafında çalışıp tarayıcına sadece görüntüyü gönderen bir javascript uygulaması sayfadaki kodları incelersen sen de görebilirsin bu yüzden o döner şekilde onu alamazsın alsan bile çalıştırabilmen için sitede sunucu tarafında çalışan javascript uygulamasına ihtiyacın var ama hareketsiz olarak alabilirsin onu en kolayı da ctrl p ile yazdırma ekranına girip yazıcı seçme kısmından pdf ( ya da sen hangi formatta istiyorsan ) seçmen olacaktır

Hocam anlamadığım bir konuydu kac gündür ugrasip dürüyorum sayende olmayacağını anladım cok teşekkürler yardımın icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.