Aleyhime bir şey yazınca 20 kişi beğeniyor. Bunlar konuya yazsın da düşmanlarımız ortaya çıksın. |
Sitedeki haterlarım kim?
-
-
Sitede 20 kişi var zaten herkes beğeniyor demek ki
-
Ben diyen kardeşlerim like çökkkkkkkk -
ben deşifre oldum kalan yarışmacılara başarılar
-
ŞFĞASŞİDLŞİASDLSİŞA harbi sitede toplasan aktif 20 adam var. adamın dhde tek dostu yok
-
Yaz kanka beni liste başına
-
Dostlarım var mesajlaşıyoruz düzenli. Halbuki bana sataşmayan birine kolay kolay da sataşmam.
-
Çağrı tyt çalışmıyormuş hocam -
ondan bir halt olmayacağına eminim zaten, temmuz ayında bol bol dalga geçeceğim kaçmazsa.
-
Calısıom -
çalışmıyorsun
-
niye -
quote:
Orijinalden alıntı: caginyks2025
niyeçalışma alışkanlığı en az zeka kadar önemli ve irade isteyen bir şey. sende o yok.
-
Yazın başından beri düzenli çalışıyorum benim için endişelenmene gerek yok 👍 senin ctis ve kızları düşünmekten beynin erimiş -
kendini niye bu kadar onemli saniyon ki -
benim sıralamamı yap sonra konuş paşam.
-
-
Çekingen akp'li olduğunu öğrenene kadar arkandaydık hocama ama... -
ne akplisi la islam düşmanı, Türk ırkçısı ve Atatürkçüyüm.
-
Apolitiğim demiyor muydun olm
Ben diyen kardeşlerim like çökkkkkkkk
|
kendini niye bu kadar onemli saniyon ki
|
nesi paçavra olm fotoğrafta attığın tabletten starbucksta içtiğin kahve + donuta kadar ameriqan menşei |
pacavra dedigin bayrak vatan savunurken şehit olan abd vatandaşlarının kanına yansıyan 50 tane yıldızı simgeler. |
Moğollar Müslüman olmadı da ne oldu? Veya Tunguzlar? Çinliler, Ruslar ve Japonlar tarafından sömürüldüler tabi ki. Buralardan bırak süper gücü, doğru düzgün yaşamı olan birini bile bulamazsın. Türkler Müslüman olmasaydı Çinliler tarafından sömürülmeye devam edilecekti. Hülagü, dünyanın en büyük ve en değerli kütüphanesini yaktıran bir zalimdir. Bağdatı yerle bir etmiş, katliamlar düzenlemiştir. Günümüz için verdiği zararı düşünürsek Bilkentin ortasına hidrojen bombası atmasına eşdeğer bir zarar vermiştir. |
Benzer içerikler
- normal koşullar
- eczacılık okumak mantıklı mı
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- dus telegram grupları
- kaf 1-2-3-4 pdf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X