Şimdi Ara

Sitelere bağlanırken hep adil kullanım sayfası çıkıyor YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum url satırına donanimhaber.com yazınca beni:

http://bilgi.ttnet.com.tr/adilkullanimuygulamasi/index.aspx?fid=1

Sayfasını gönderiyor,

Ama Donanım Haber sitesine google'de arama yapıp girebiliyorum

Diğer 2 bilgisayarımda sorun yok sadece bu yazıyı yazdığım bilgisayarımda sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VstyLe -- 5 Ekim 2015; 16:00:29 >

• Bende de aynı sıkıntı var bir türlü çözemedim.
  • Bende de aynı sıkıntı var ağdaki diğer bilgisayarlardada aynı sorun var hepsi aynı durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos58

Bende de aynı sıkıntı var ağdaki diğer bilgisayarlardada aynı sorun var hepsi aynı durumda

Dün ben de fark ettim bilgisayarlarda myle tablette karşıma çıkmıyor ama. Ttnet kaynaklı bir sorun sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • browser lerinizin geçmiş, cache,çerez vb.silin ..............
  • Selam browser lerinizin geçmiş, cache,çerez vb.silin .............. falan hiç uğraşmayın yemiyor.
    Ben aradım ttneti öyleydi böyledi derken bu özellik isteğe bağlıymış kotayı geçtikten sonra uyarı çıkıyormuş uyarı çıkmaması için gerekli çentiği kaldırttırdım. Tabi düzelmeyince gene aradım hızınız tekrar normale döndükten sonra bi daha bu uyarı çıkmayacak dediler. Yani ay sonunu beklemeniz gerekiyor dediler. Şuan başka bişey yapamıyoruz falan filan biraz sohbet ettik işte anladınız siz onu. Bugün ne hikmetse düzeldi. Bence bu uyarıyla ilgili sorun yaşadılar gene ne haltlar karıştırıyorlarsa artık sonrada düzeltemediler.
    Sorun ttnet ile ilgili,sizde 444 0 375 i arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos58 -- 18 Ekim 2015; 21:12:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.