Arkadaşlar merhabalar, Yeni sistem topladım format attım ve kullanmaya başladım ama internet ile alakalı sorunlarım var. N11,Hepsiburada gibi bazı sitelere giriş yapamıyorum. Steam güncelleme yapamıyorum. Epic Games programını indiremiyorum. Mobil verim üzerinden bilgisayara bağlandığım zaman sorun olmuyor ama normal internetim üzerinden bu dediklerimi yapamıyorum. Steami mobil veri üzerinden güncelledim sonra normal internet üzerinden Gta5 indirdim ve oynamak istediğimde Rockstar Games sunucusuna bağlanmıyor. Bir türlü sonuç bulamadım çeşitli yollar denedim. Sorun hakkında fikri olan var mı acaba? |
Sitelere girememe ve oyunlara bağlanamama sorunu
-
-
Ağ bağdaştırıcı ayarlarında ethernet kartının ipv4 ayarını otomatip ip ve dns alıcak şekilde ayarlayın.
Otomatik ip almıyorsa buraya yazın
İşe yaramazsa
Elle dns vermeyi deneyin .
Dns ile sorununuz çözüldü ise sorun dns kaynaklıdır . Bundan sonrasına devam etmenize gerek yok.
Çözülmedi ise:
Uygun mtu değerini bulup modem arayüzünden değiştirin.
Bunun için
komut satırına bu komutu yazın
ping google.com -f -l 1464
sondaki sayıyı düzgün şekilde ping atana kadar bir eksilterek deneyin
düzgün şekilde ping atabiliyorsanız bulduğunuz sayıyı 28 ile toplayıp çıkan değeri modem arayüzünde bulunan mtu bölümüne yazın ve tekrar deneyin.
Yaşadığınız sorunun birçok sebebi olabilir öncelikle bunları deneyin.
-
Dns ile sitelere girmeyi başardım ama bu Steam sorunum devam ediyor. Arkadaş ağı açılmıyor oyuna girmede sorun yaşıyorum.
Benzer içerikler
- mobil etkin noktayı ayarlayamıyoruz
- modem ip değiştirme
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- yükleyici bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı
- sistemimiz bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı
- hotspot ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X